2777
2789

یه برنامه میخوام متن را به عکس تبدیل کنه 

اگه کسی هم میتونه برام انجام بده ممنون میشم سرم داره میترکه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینشات

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

2805
نمیشه درست متن را پهن مینویسه سه ساعت باید درست کنم

من همینو استفاده میکنم فقط

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

متنو‌بده دوستم بلده

اقدامات شاه عباس

۱. اصلاحات سیاسی و نظامی

- تقویت قدرت مرکزی: شاه عباس با کاهش نفوذ مراجع مذهبی و سرداران محلی، قدرت مرکزی را تقویت کرد. او سیاست‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کرد که همواره وفاداری به پادشاهی در اولویت قرار گیرد.

- ایجاد سپاه جدید: او سپاه قزلباش را با نیروهای وفادار و منظم گرجی، ارمنی و دیگر قومیت‌ها جایگزین کرد. این اقدام موجب افزایش کارایی نظامی و تقویت ارتش شد.

- تدوین قوانین جدید: شاه عباس قوانینی را برای نظم و انضباط در ارتش و جامعه وضع کرد که به ثبات سیاسی و اجتماعی کمک کرد.

۲. توسعه اقتصادی

- رونق تجارت: شاه عباس با ایجاد جاده‌های تجاری و گسترش روابط با کشورهای اروپایی، به ویژه هلند و انگلستان، تجارت را رونق بخشید. او بازارهای اصفهان را به عنوان مرکز تجاری اصلی معرفی کرد.

- توسعه کشاورزی و صنعت: او به بهبود کشاورزی و صنایع محلی توجه کرد و زیرساخت‌های لازم برای افزایش تولیدات داخلی را فراهم ساخت.

- ایجاد کارخانه‌ها: شاه عباس در تأسیس کارخانه‌های تولیدی، به ویژه در حوزه‌های نساجی و صنایع دستی، سرمایه‌گذاری کرد.

۳. هنر و معماری

- پروژه‌های عمرانی: دوران شاه عباس به خاطر پروژه‌های عظیم عمرانی مشهور است. او میدان نقش جهان، مسجد شیخ لطف‌الله و کاخ عالی قاپو را در اصفهان ساخت که هنوز هم از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی ایران هستند.

- حمایت از هنرمندان: شاه عباس از هنرمندان و معماران برجسته حمایت کرد و به ترویج هنرهای تجسمی، خوشنویسی، و تئاتر پرداخت.

۴. سیاست‌های مذهبی

- ترویج مذهب تشیع: شاه عباس به تقویت مذهب شیعه و ترویج آن در ایران اهتمام ورزید. او با حمایت از علمای شیعه و تأسیس مدارس مذهبی، مذهب تشیع را به عنوان مذهب رسمی کشور تثبیت کرد.

- مقابله با سنی‌ها: او با تهدیدات سنی‌ها، به ویژه امپراتوری عثمانی، ایستادگی کرد و سعی داشت هویت ملی و مذهبی ایرانیان را تقویت کند.

۵. سیاست خارجی

- پیروزی‌های نظامی: شاه عباس در جنگ‌های متعدد با عثمانی‌ها و ازبک‌ها، به پیروزی‌های چشمگیری دست یافت و مناطق وسیعی را تحت کنترل خود درآورد.

- تقویت روابط دیپلماتیک: او روابط دیپلماتیک با کشورهای اروپایی را گسترش داد و از این طریق به تقویت موقعیت ایران در عرصه بین‌المللی کمک کرد.

۶. اصلاحات اجتماعی

- توجه به آموزش و پرورش: شاه عباس به تأسیس مدارس و مراکز آموزشی اهمیت داد و به ترویج علم و دانش در جامعه و به ویژه در بین جوانان پرداخت.

- ترویج فرهنگ ایرانی: او با حمایت از ادبیات و فلسفه، به ترویج فرهنگ ایرانی و هویت ملی اهتمام ورزید.

متنو‌بده دوستم بلده

فقط لطفا کلمه اقدامات شاه عباس که اولش نوشتم و بعدی هایی که میدم اولش نوشته شده و موضوعش پر رنگ و بزرگتر باشه مثل عکسی که فرستادم 

ممنونم 

باشه

نبردهای شاه عباس بزرگ

۱. جنگ با امپراتوری عثمانی
الف. نبرد چالدران (۱۵۹۲-۱۵۹۳)
این نبرد یکی از اولین و مهم‌ترین درگیری‌های شاه عباس با عثمانی‌ها بود. او به دنبال بازپس‌گیری سرزمین‌های از دست رفته و تقویت مرزهای شمال غربی ایران، به جنگ با عثمانی‌ها رفت.
- نتیجه: نبرد چالدران در نهایت به پیروزی صفویان انجامید و این امر موجب تقویت موقعیت شاه عباس در منطقه شد.

نبرد قوش‌داغ (۱۶۰۳)
این جنگ در پی افزایش تنش‌ها میان ایران و عثمانی‌ها رخ داد. شاه عباس با استفاده از تاکتیک‌های نظامی جدید و سپاه منظم خود، به نبردی موفق با نیروهای عثمانی پرداخت.
- نتیجه: این نبرد نیز به پیروزی شاه عباس منجر شد و کنترل مناطق شرقی ایران را تقویت کرد.

۲. جنگ با ازبک‌ها
شاه عباس به دلیل تهدیدات ازبک‌ها در شمال شرق ایران، چندین بار به جنگ با آن‌ها پرداخت. او با هدف بازپس‌گیری سرزمین‌های از دست رفته و تقویت امنیت مرزهای شرقی، اقدام به این نبردها کرد.
الف. نبرد بخارا (۱۶۰۲)
این نبرد یکی از مهم‌ترین درگیری‌های شاه عباس با ازبک‌ها بود. او با هدف تسلط بر بخارا و بازپس‌گیری این شهر تاریخی به جنگ رفت.
- نتیجه: شاه عباس موفق شد بخارا را به کنترل خود درآورد و نفوذ صفویان را در آسیای مرکزی تقویت کند.

۳. جنگ‌های داخلی و شورش‌ها
در دوران شاه عباس، برخی از سرداران و فرماندهان قزلباش به شورش علیه سلطنت او پرداختند. او با قاطعیت و استراتژی‌های نظامی، به مقابله با این شورش‌ها پرداخت.
الف. سرکوب شورش‌های قزلباش (۱۶۱۱-۱۶۱۵)
این شورش‌ها به دلیل نارضایتی‌های اقتصادی و سیاسی در برخی مناطق ایران به وقوع پیوست. شاه عباس با استفاده از نیروهای وفادار و تاکتیک‌های نظامی، این شورش‌ها را سرکوب کرد.
- نتیجه: سرکوب این شورش‌ها به تقویت موقعیت شاه عباس و تثبیت قدرت او کمک کرد.

2810