2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهش برو خارج از کشور به سرپرستی بگیر

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
از الان برو بهزیستی و خانه سالمندان خودتو معرفی کن یکم پیرمردا رو تر و خشک کن ببین خوشت میاد از این ...

نه . وقتی من واقعا ب سن پیری رسیدم ک خودم خودمو خلاص میکنم . نمیذارم ننگ خونه سالمندان بیاد بام . ولی بجه رو برای تنهایی الانم میخوام. یکی باشه براش خرج کنم.  البته ک دختر ثباشه

2805
فعلا ک پدر مادرم هستن . هنوز تازه دکتری رو شروع کردم . ب مرحله اپلای و شرایطش برسم میرم

تو کشورای دیگه بچه میدن به آقایون ولی تو ایران نمیدن شما بری پیش پدر مادرت بهتر میتونی زندگیت رو اونجور که میخوای بسازی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
پدر مادر ک همیشه زنده نیست بنده خدا.

منم واسه همیشه نگفتم

بری اونجا میتونی به سرپرستی بگیری