2777
2789

تا زبانم تموم شد و مدرکمو امتحان دادم گرفتم همه انگلیسی فول فولن

دانشگاه ارشد و کارشناسی جز رتبه های برتر شدم تازه ارشد با بچه کوچیک خوندم  لامصب درس و مدرک ملاک نیست دیگ😂😂‌

کار راه انداختم کلی خانم موفق تر از خودم با جسارت بیشتر وجود داشت😂😂

ماشین خریدم پول جمع کردم بهش گفتن چینی یا طرف شوهر پولدارتر کرد هزاربرابر بهتر خرید که نوش جونش😅😅😅😅

امروز رفتم بانک کیپ تا کیپ ادم اکثرا جوون یکی صندلیشو بمن که سه روز دیگ زایمانمه نداد انتظاری ندارما ولی قدیما میدادن 😂😂😂

یادمه خالهام باردار بودن همه ی ماه مونده به زایمان همش دورش بودن الان من هیچکس محلم نمیده توجه میخوام خب🥹😀😀😀یکی ی غذایی زنگی سر زدنی نداشت بهم چه بچه اولم چه این یکی

اسنپ سوار شدم طرف با پیست مسابقه اشتباه گرفته بود خیابونو دلم درد گرفت گفتم اقا من باردارم ارومتر گفت ادم باردار چرا باید بیاد بیرون بیشعور بود ولی قانع شدم😂😂😂

چرا بمن میرسه همچی بی ارزش میشه بخدا متم جون میکنیم خو

دچار کمبود محبت شدم

الانم باید برم ناهار بپزم و اشپزخونه رو اساسی جمع کنم برا سه روز دیگ

مقایسه نمیخ‌وام بکنم فقط دلم شدیدا توجه میخواد🥲🥲🥲🥲واقعا دلم میخواد یذره لوس شم 💔💔💔بگم فلان جام درد میکنه نگرانم شن💔همسرم خیلی هست ولی اونم خیلیییی درگیر کارشه 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزهایی که میگید برای همه اتفاق افتاده 

درسته حقه و درد آور ولی برای همه وجود داره 

مقایسه نکن ، از کسی هم توقع نداشته باش اینطوری راحت‌تر زندگی میکنی قشنگم😍 

امیدوارم بهترین زایمان رو داشته باشید و خدا به جان و مالتون برکت بده

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الهییی 

اما باید جواب راننده اسنپی رو میدادی پرو

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزهایی که میگید برای همه اتفاق افتاده درسته حقه و درد آور ولی برای همه وجود داره مقایسه نکن ، از کس ...

بخدا مقایسه نمیکنم

میدونم اگر کسی ی قدم بالاتره هزاربرابر بیشتر تلاش کرده

بیشتر از نظر روحی داغونم دلم توجه میخواد دلم ی زنگی احوال پرسی میخواد

ن فقط کارم دارن زنگ بزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
الهییی اما باید جواب راننده اسنپی رو میدادی پرو

خیلی روحیم ضعیف شده حرف میزدم میزدم زیر گریه 

قدیما با باردارا مهربونتر بودن ادما

نمیشه توقع داشت البته اینا همه دلیه همه خودشون هزارتا دغدغه دارن💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی روحیم ضعیف شده حرف میزدم میزدم زیر گریه قدیما با باردارا مهربونتر بودن ادمانمیشه توقع داشت البت ...

از این جماعت توقع مهربونی نداشته باش 

یه این فکر کن سه روز دیگه یه فندق بغلته 😍

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بخدا مقایسه نمیکنممیدونم اگر کسی ی قدم بالاتره هزاربرابر بیشتر تلاش کردهبیشتر از نظر روحی داغونم دلم ...

عزیز دلم 🥹🥹😘😘

عیب نداره ، عوضش دوست ‌‌و دشمنت رو میشناسی جانم 

باید قبول کنیم زندگی ها اینقدر سخت شده که آدم ها همه درگیر زندگی خودشون هستن ، از طرفی بعد دوران کرونا همه از هم دور شدن و انگار به این دوری عادت کردند ، وگرنه منم یادمه نه سال پیش باردار بودم حتی خاله ی مامانم هم جویای حالم بودن ، زندگی اجتماعی آدم ها خصوصا توی شهر های بزرگ روبه روز داره کمرنگ میشه و واقعا نمیشه کاریش کرد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ولی اسنپ حق نداشت اینطوری جواب بده!!اگر من بودم زنگ میزدم پشتیبانی چنان زیرآبشو میزدم که دیگه از این ...

اره اصلا حق نداشت

دیدی ی وقتا ادم خودش داغونه کم مونده بزنه زیر گریه  تو اون حالت بودم مخصوصا که بانک خیلی سرپا بودم سیستم قطع بود ینفر جاشو نداد بمن🥲

وگرنه در حالت عادی سرویسش میکردم تکرار نکنه برا کس دیگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم 🥹🥹😘😘عیب نداره ، عوضش دوست ‌‌و دشمنت رو میشناسی جانم باید قبول کنیم زندگی ها اینقدر سخت ...

حرفات کاملا درسته و منطقی 

انگار قسمت منطقی مغزم خراب شده

ادما از هم دور شدن

احتمالا منم همینطورم نسبت به اطرافیان الان که تو موقعیت حساسیم یادم افتاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا مثل بارداری من شبی ک داشتم‌میرفتم بستری شم تا فردا صبح زایمان کنم کل خونع رو برق انداختم قرمه سبزی گذاشتم وسیله هامو جمع کردم یادمه هوا هم سردددد بود ولب هیچ لباس گرمی تنم نمیشد ... مامانم ادم بی سیاست و همیشه موذبی بود و هنوزم همینطوره خواهر هم ک نداشتم مادر شوهرمم ک از اول دشمن خونیش بودم چقد غمگین رفتم و خوابیدم بیمارستان ..... ۹ سال از اون روز گذشته دقیقاااا فقط ۲۱سالم بود بعد زایمانم ک داستانهای بیشتری داشتم 

کاش مامان زرنگی داشتیم از اونا ک نمیذارن اب تو دلت تکون بخوره .... بازم شکر انگار پخته شدم اینطوری قوی شدم شاید زندگی همین بوده .... 

دقیقا مثل بارداری من شبی ک داشتم‌میرفتم بستری شم تا فردا صبح زایمان کنم کل خونع رو برق انداختم قرمه ...

مامان منم همیشه خدا موذب

تاپیک قبلیمو بخونی هست

تو تنهایی مطلقم 

خواهر ندارم به برادر مجردمم چی بگم اخه از بارداری و حساش

مثلا مامان من امشب رفته ختم هفتصد پشت غریبه اونم چهل بعدم میخواد بره ملاقات مادر شوهر خواهر زنعموم که زنعموی سابقمه هم طلاق گرفته هم اصلا عموم فوت شده

اونوقت ی سر بمن نمیزنه😅😅😅

مسلما منم قوی میشم منم زایمان میکنم تموم میشه احتیاجاتم ولی یادم میمونه 😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40