2777
2789
عنوان

شما کدوم راه رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 27 پست
چهطور میشه تعریف کنی؟

کسیو میشناسم در اوج جوانی با مرد پولدار ۱۵ سال بزرگتر از خودش که بسیار موفقه ازدواج کرد گفت منو به ارزوهام میرسونه ، الان حق نداره پاشو از خونه بزاره بیرون ، مرده هم مسافرتای مجردی میره خارج با دوستاش

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما زن هایی مثل من دیدی اما هیچ وقت جاشون نبودی و زندگی نکردی ، فعلا که ما توی شرایط خودمون بلدیم چج ...

عزیزم ما که حسود نیستیم 

یک شخص اگه تو این جامعه موفق بشه  یعنی همه ما یک درصد موفق شدیم و برعکس 

دقیقا مثل اثر پروانه ای 

ولی من ریسک نمیکنم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
زنه رو مسافرت خارج نمیبره باخودش تنهایی؟؟

حلقشو دراورده   قشنگ جولان میده اینور اونور 

زنش حق نداره بره بیرون 

2805
خیلیی باحال گفتی

والا 

من اصلا اصلا ریسک نمیکنم 

یکبار زندگی میکنم یکبار عمر میکنم

با ماشالله ایشالله خودمو بدبخت نمیکنم 

ازدواج رل نیست که کات کنی 

چیشو دراورده ؟ یعنی چی میشه یه ذره بیشتر اززندگیشون بگی؟

مَرده حلقه ازدواجشو در میاره میره خارج با دوستاش 

زنشم حبس تو خونه 

عزیزم ما که حسود نیستیم یک شخص اگه تو این جامعه موفق بشه یعنی همه ما یک درصد موفق شدیم و برعکس دقیق ...

من حرف شما قبول دارم فدات شم ، اما تا جای کسی نبودی و ندیدی که آیا میتونه کاری انجام بده یا نه با کفشش راه نرو و نگو نمیتونه و بچه هاش بدبخت میکنه ، این قضاوته ! 

خیلی ها با اینجور افراد زندگی میکنن و بلدن اهداف خودشون پیش ببرن ، بچه ها هم صدمه ای نمیبینن در مقابل حرف شما هم صحیحه در مواردی زن توی خونه حبس میشه و نمیتونه کاری کنه که بنظر من از ندونستن خودشه!

من حرف شما قبول دارم فدات شم ، اما تا جای کسی نبودی و ندیدی که آیا میتونه کاری انجام بده یا نه با کف ...

خودت با خط اخرت همون زنی که تو خونه حبس میشه رو قضاوت کردی 

روز خوش