2777
2789
عنوان

اسکن هسته ای قلب

57 بازدید | 13 پست

سلام ببخشید سوال مهمی دارم، همسرم باردار هستند، مادرشون اسکن هسته ای قلب انجام دادند، وقتی برگشتند خونه همسرم اتاق دیگه ای بودند، اصلا ندیدند هم رو، فقط بعدازظهر یک لحظه همسرم رسیدن بفاصله ی 1متری که مادرشون گفتن فاصله بگیر، اونجا بود که کلا خارج شدند از خونه، الان نگرانند اون ی لحظه ای که تو فاصله 1متری رسیدند ممکنه خطری پیش اومده باشه؟؟؟؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه ولی کلا باید پیشش نمیبود تا ۲۴ ساعت

ببینید وقتی ساعت 3 برگشتن خونه خانومم ی اتاق دیگه ای بود خب، بعد ساعت 4 بود ی لحظه اومد از اتاق بیرون ی میوه ای تعارف کنه، فاصله 1متری رسید بهش گفت فاصله بگیر اونم رفت کامل عقب‌تر رفت اتاقش، بعد ساعت 4:15 ما خارج شدیم از خونه

ببینید وقتی ساعت 3 برگشتن خونه خانومم ی اتاق دیگه ای بود خب، بعد ساعت 4 بود ی لحظه اومد از اتاق بیرو ...

چیزی نمیشه بد ب دلتون راه ندید

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
ن نباید نزدیکش بره تا۲۴ساعت

ببینید وقتی ساعت 3 برگشتن خونه خانومم ی اتاق دیگه ای بود خب، بعد ساعت 4 بود ی لحظه اومد از اتاق بیرون ی میوه ای تعارف کنه، فاصله 1متری رسید بهش گفت فاصله بگیر اونم رفت کامل عقب‌تر رفت اتاقش، بعد ساعت 4:15 ما خارج شدیم از خونه

نه بابا

ببینید وقتی ساعت 3 برگشتن خونه خانومم ی اتاق دیگه ای بود خب، بعد ساعت 4 بود ی لحظه اومد از اتاق بیرون ی میوه ای تعارف کنه، فاصله 1متری رسید بهش گفت فاصله بگیر اونم رفت کامل عقب‌تر رفت اتاقش، بعد ساعت 4:15 ما خارج شدیم از خونه... 

چیزی نشده باشه واقعا... 

داغونم اصلا

مثل خوره افتاده به جونم داغونم اصلا بهش میگم بابا ی لحظه اونم فاصله داشتی و لمسش هم نکردی چیزی نیست ...

چی بگم والا حساسن دیگ ولی خب ارومش کنید

نبابااا

ممنونم اصلا تو مسیر آنقدر توی فکر بودم نزدیک بود تصادف کنم... همه میگن چقدر شما وسواسین... آخه ی لحظه تو فاصله ی متری بوده که چیزی نیست... همکارم میگه خانومش و مادرش که اسکن قلب انجام داده بود کلا چون خونشون در حال تعمیر بود با هم توی ی اتاق بودن 3قلوهاش سالم سالمند الحمدلله

ممنونم اصلا تو مسیر آنقدر توی فکر بودم نزدیک بود تصادف کنم... همه میگن چقدر شما وسواسین... آخه ی لحظ ...

بله طوری نیست

بیخیال