2777
2789
عنوان

پدرم میگه شوهرتو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 124 پست
چقد عجیبی اینهمه سال کتک خوردی براش پرونده درست نکردی حداقل برای وقتی ک‌خواستی طلاق بگیری راحت جدا ش ...

یکی دوتا پرونده داره برای چند سال قبله اگه بخوام جدا بشم از اونا استفاده میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چیکارکنم بچهامم کوچیکن خودم دارم نابود میشم زیر مشت و لگد بخدا فامیلهاشون هیچکدوم باهاش رفت ...

بگو برو بکش بهتر ،راحت میشیم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
میدونی چرا شکایت نمیکنم؟ چون فقط میزنه تو سرم تا ردی نمونه یا گلومو فشار میده تا پای مرگ میرم بعد ول ...

ببین فقط رد نیست ک عزیزم پزشکی قانونی خودش تشخیص میده  

خواهرم توی تصادف فقط ی کوفتگی خیلی جزئی پیدا کرد پزشکی قانونی تشخیص داد پانزده میلیون دیه بردین برای طرف 

چقد ساده ای  

2805
خب بکشه عذر میخوام عرضه کشتنم نداره میخواست بکشه الان که جگر گوشش داره کتک میخوره میکشت

واس همیچین باباهایی جگر گوشه شون مهم نیست .حرف مردم مهم تره که اگه دخترم طلاق بگیره مردم چی میگن . دیدم شبیه ش رو

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من بودم اول تلاشمو میکردم شوهرمو خر کنم اگه نمیشد جدا میشدم به پدرت بگو هر کار میدونی درسته انجام بد ...

😔😔😔 شوهرم اخلاقش داغونه ذاتش خرابه نمیتونه درست بشه تند و تیزه دست بزن رو داره 

نمیدونم چیکارکنم بچهام خیلی کوچیکن پشتوانه ای ندارم شوهرم حاضره جدابشم اما میگه بدون مهریه حاضر نیست یک ریال بده خب من بچهارو کجا ببرم

الان مریضن حدود دو تومن خرحشون شده از کجا بیارم

حالا گلوله کجا بود توام...😒 من باشم میگم بکش!... فکر کردی کشتن راحته... منم یه زمانی میخواستم یکیو بکشم ولی تا حالا حشره هم نکشتم چه برسه به آدم... فکر حیات خودت باش نفس کشیدن خیلی شیرینه بیخودی مقتول نشو برگرد خونه بابات.

😔😔😔 شوهرم اخلاقش داغونه ذاتش خرابه نمیتونه درست بشه تند و تیزه دست بزن رو داره نمیدونم چیکارکنم ب ...

برو نفقه بزار اجرا الان برای هر بچه حدود سه تومن میزنن خودتم تقریبا سه تومن.ب سه تاتون حداقل نه تومن نفقه میبرن 

بگو طلاق هم نمی‌خوام

واس همیچین باباهایی جگر گوشه شون مهم نیست .حرف مردم مهم تره که اگه دخترم طلاق بگیره مردم چی میگن . د ...

اره دقیقا میگن ما آبرو داریم بس کن تحمل کن سر و صورتشون رو میریزن تو هم چنان اخم میکنن

اگه دعوا بشه چی😔

به درککککککک

به بابات بگو اگه قاتل بودی اولین باری که دست روم بلند کرد میکشتیش

اولین کاری که میکنی میری پزشکی قانونی و نامه میگیری چند بار هم که شده میری قایمکی میگیری که بتونی ببری دادگاه ازش شکایت کنی 

بعدم بچه هات چند سالشونه؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2810