2777
2789

خدا بگم بهداشت چیکار کنه ۶ ماهش بود بردمش حالش خوب بود گفت چون ۴ ماهگی و با یک ماه تاخیر زده اینم باید ۷ ماهگی بزنه بعد ۷ ماهگی بردمش گفت واکسن نداریم الان هم که واکسن دارن یک ماهه سرما میخوره دوروز خوب میشه باز از نو الان چند روزه هیچ جا نرفتم حموم هم نبردمش گفتم خوب بشه واکسنش بزنم گفت شنبه بیارش الان میبینم باز آبریزش بینی گرفته😭ای خدا چیکارکنم ۸ ماهش هنوز واکسن نزده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

فکر کنم تب خطرناکه فقط. از دکتر اطفالش سوال کن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تا خوب نشه نباید واکسن بزنی براش چون واقعا زدن واکسن تو مریضی ممکنه عوارض بدی داشته باشه

خب چیکار کنم همش مریضه 

2805
سیستم ایمنی بدنش روتقویت کن شربت آسماویت بده بهش بعدم سرما خوردگی ویروسه صددرصد کسی پیشش سرما خورده ...

آره بچه مدرسه ای دارم نمیدونم چیکار کنم دوتا بچه بزرگ کردم تا حالا اینقدر تو نوزادی سرما نخورده بودن حالش خوبه ها بیحال اینا نیست تب هم نداره برا واکسنش نگرانم یکشنبه هم نوبت دکتر قلب داره میخوام ببرمش بیمارستان اونجا بدتر پر ویروس هست موندم چیکار کنم 

اگه فقط آبریزشه و تب نداره احتمالا همون ادامه ی سرماخوردگی قبلهنگران نباش خوب میشهفقط کله شو بپوشون

بخدا اینقدر خونه گرم نگه میدارم بیرون نمیبرمش حموم هم نبردمش دیروز خیلی خوب بود گفتم خداراشکر تا شنبه خوب شده الان بیدار شد دیدم نخیر 

اگه فقط آبریزشه و تب نداره احتمالا همون ادامه ی سرماخوردگی قبلهنگران نباش خوب میشهفقط کله شو بپوشون

کلا اصلا تب اینا نداشت فقط آبریزش و خلط سینه داشت 

آره بچه مدرسه ای دارم نمیدونم چیکار کنم دوتا بچه بزرگ کردم تا حالا اینقدر تو نوزادی سرما نخورده بودن ...

چرا اخه انقد نگرانی عزیزم 

اصلا واکسنش چند ماهم عقب بیفته هیچ مشکلی نیست من دیدم تو سایت بعضی مادرا حتی نمیزنن واکسن رو من کارشون رو تایید نمیکنم ولی سلامتی بچت مهمتره تا مطمین نشدی کامل کامل خوب نشده اصلا نبرش برای واکسن چون واکسن شش ماهگی تب و اینا میاره خودش دردناکه بچه مریضم باشه بدتر 

زیاد سحت نگیر شبا که میخوابه بچت بخور سذد روشن کن خیلی جوابه

بخدا اینقدر خونه گرم نگه میدارم بیرون نمیبرمش حموم هم نبردمش دیروز خیلی خوب بود گفتم خداراشکر تا شنب ...

خونه رو زیاد گرم نکن نگران نباش برای بعضیا۳ماه و نیم فاصله افتاده

اونم این مریضی های مربوط به واکسن کلا تو ایران ریشه کن شده فقط برا اطمینانه که میزنن

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
چرا اخه انقد نگرانی عزیزم اصلا واکسنش چند ماهم عقب بیفته هیچ مشکلی نیست من دیدم تو سایت بعضی مادرا ح ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت دکتر هم گفت بزنی خطرناکنه نزدنش بهتره تا زدنش 

عیبی نداره واکسن عقب بیوفته ,,پسر منم همش سرما میخورد ،پزشکش گفت واکسنش نزن بزار بزرگتر شد بزن ،واکس ...

واقعا؟؟بعد تاثیر داره 

خونه رو زیاد گرم نکن نگران نباش برای بعضیا۳ماه و نیم فاصله افتادهاونم این مریضی های مربوط به واکسن ک ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

2810