2777
2789
عنوان

خسته شدم بریدممممم خداااا نمیدونم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست
با بابات صحبت کن ببین نظرش چیه اونم خلاصه مرد عه و شوهرتو میشناسنه و بهتر میتونه راهنماییت کنه

بابام میگه تو با من همکاری کن تا ادبش کنم .. واقعا مقصر خودمم انقدر دوستش دارم که کور شدم همه جوره باهاش میسازم.. نمیدونم شاید وابسته ام خیلی زیاد ... اصلا حالم خوب نیس نمیدونم چیکار کنم...

باز مامانم میگه زندگیتو برای گوشی خراب نکن آینده بچتو خراب نکن .. میگم بحث گوشی نیس اینکه خیلی بی ارزشم براش هرجور دوست داره باهام رفتار میکنه خیلی اذیتم میکنه..

میگم خودم برم کار کنم ازت هیچی نخوام میگه هروقت رفتی خونه بابات بعد برو سرکار میگم خب کاورم کن میگه من برات هیچی دیگه خرج نمیکنم

اینکه جدا بشی یا نه تصمیم خودته موضوعی نیست که یه روزه بخوای براش تصمیم بگیری باید با مشاور هم صحبت ...

مهریه مو بزارم اجرا؟؟؟ خب من فکر میکنم بعدش دیگه براش ارزشی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه مو بزارم اجرا؟؟؟ خب من فکر میکنم بعدش دیگه براش ارزشی ندارم

نمیدونم مهریه کار درستیه یا نه ولی اگه از خانواده کسی میتونه کمکت کنه کمک بگیر که ادبش کنی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2805
بابام میگه تو با من همکاری کن تا ادبش کنم .. واقعا مقصر خودمم انقدر دوستش دارم که کور شدم همه جوره ب ...

بابات چیکار کنه مثلا؟ بنظرت ادب میشه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸