2777
2789

۵ سال باهاش بودم نه خیانت کردم نه چشمم چرخید نه ازش چیزی خواستم نه بد دهن بودم نه بی خانواده بودم نه ی دختری بودم که تو پارتی و مهمونی همش مسته

آخرش انقدر کاراش اذیتم کرد جدا شدم.علتشم این بود که اون مست میکرد و سیگار زیاد میکشید و برای آینده کاری نمیکرد منم خیلی صبر کردم و دیدم عوض نمیشه

آخرش که جدا شدم من بد شدم و پشتم گفته من نباید میگفتم فکر آینده نیست و بعدم بهش بی احترامی کردم نرفتم ببینمش و اگه جایی من باشم اون نمیاد

آخرش من بده شدم .هیچوقت حلالش نمیکنم دلمو بد شکست 

الانم رفته مشروب و سیگارو ترک کرده در صورتی تو رابطه بود من خودمو کشتم گفت نمیتونم ترک کنم

خیلی نامرد و دروغ گو بود همیشه میگفت در ی صورت از من ناراحت میشه و دست میکشه اونم خیانته

من بهش هیچوقت خیانت نکردم ولی اون به راحتی از ۵ سال رابطه دست کشید و زندگیشو میکنه من هنوز قلبم سنگینه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

وقتی ازش جدا شدی چشمتو باید بهش ببندی

بعدم اون زمان با شما نتونست الان با ی نفر دیگ توسنت

مجرد بود بهت خیانت نکرده ک 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی ازش جدا شدی چشمتو باید بهش ببندیبعدم اون زمان با شما نتونست الان با ی نفر دیگ توسنتمجرد بود بهت ...

شماها قلب ندارید واقعا

در حق من ظلم کرد 

۵ سال منو نگه داشت هر موقع میرفتم هر کاری میکرد برگردم ولی تغییر نمیکرد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
2805
شماها قلب ندارید واقعادر حق من ظلم کرد ۵ سال منو نگه داشت هر موقع میرفتم هر کاری میکرد برگردم ولی تغ ...

تورو نگه نداشت تو موندی 

برای زندگیت تلاش کردی درست نشد رها کردی

ن تو مقصری ن اون 

قلبم دارم اتفاقا منم ادم بیخود هزاران بار قلبم شکست بارها برگشتم و خیانتم دیدم

ولی برای تو خیانت نیست مجرد بوده بهت تعهدی نداشته زندگیشو از اول ساخته 

رفتن تو باعث شده ب خودش بیاد

تورو نگه نداشت تو موندی برای زندگیت تلاش کردی درست نشد رها کردین تو مقصری ن اون قلبم دارم اتفاقا منم ...

وقتی نمیدونی قضاوت نکن با دروغ نگهم داشت و شبیه هیچکدوم حرفاش نبود

این اگه بد نیست چی بده

شماها قلب ندارید واقعادر حق من ظلم کرد ۵ سال منو نگه داشت هر موقع میرفتم هر کاری میکرد برگردم ولی تغ ...

توام رهاش کن 

یهوو بخودت میایی میبینی سالها گذشته تو فکر اون ادم بودی 

و مریضو افسرده شدی

بخدا بخاطر خودته وگرنه ک ن من تورو میبینم ن زندگی میکنم جات

میتونمم بشینم با تو بگم ظالم بود تو مظلوم 

ولی دردیو دوا نمیکنه این حرفا

بخودت بیا و زندگی کن

توام رهاش کن یهوو بخودت میایی میبینی سالها گذشته تو فکر اون ادم بودی و مریضو افسرده شدیبخدا بخاطر خو ...

چجوری فراموش کنم؟