2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم خانم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 85 پست
چرا دوس نداری باهاشون بره؟ بخاطر خرجو مخارجش میگی؟ بعد یه سوال مگه الان شوهرت بخاد بره با اونا میفرس ...

الان دیگه آزاد شده بری پول واریز کنی هر وقت بخای میتونی بری البته حج عمره

الان دیگه آزاد شده بری پول واریز کنی هر وقت بخای میتونی بری البته حج عمره

آها ممنون از پاسختون عزیزم اطلاعی نداشتم ♥️🦋🌺

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا خانم که هست مخصوصا با وجود بچه..یه شرایطی پیش میاد که همسر میگه برو هر کار علاقه داری انجام بده ...

مشورت و رضایت خوبه و لازم . اما  تا جایی که برای هم وزنه نکن . نرو . نشین . نیا .دور خانوادت خط بکش و... نباشن البته اینو برا هم زن میگم هم مرد

عزیزم من علت مخالفتتونو نمیدونم.ولی چه اشکالی داره بره....بنظرمن مردی که به پدر و مادرش احترام میذاره و هواشونو داره البته بجز کسایی که بی رویه بخوان باشن ...اون مرد .مرد مسئولیت پذیریه و توی زندگی هم به زن و بچه اش اهمیت میده

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
2805
مشورت و رضایت خوبه و لازم . اما تا جایی که برای هم وزنه نکن . نرو . نشین . نیا .دور خانوادت خط بکش ...

رضایت دو طرف تو زندگی مهمه. 

بخصوص که سفر حج هستش و همسر استارتر بهتره راه حلی پیدا کنه یا یجوری رضایت همسرش رو به دست بیاره. 

معلومه که نه خودتو با مردا مقایسه نکن شوهرت می‌ره که عصای دست باشه نه وبال گردن و خرج اضافه

مگه زن‌ وبال گردن و خرج اضافس؟😐چرا انقدر مرد سالارین ؟

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
چرا دوس نداری باهاشون بره؟ بخاطر خرجو مخارجش میگی؟ بعد یه سوال مگه الان شوهرت بخاد بره با اونا میفرس ...

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم شوهرم هر سال می‌ره چین تنهایی جنس میاره هزار بار گفتم منو یه قشمی یه مسافرتی چیزی ببر گوش‌نداده،هز قبرستانی میزیم حتی خرید ننه اش رو دنبالمون راه مینذازه،الانم بره مکه یا خرج پدر مادرش حداقل ۵۰۰ ملیون خرج‌ میشه و...

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم زبونم مو در آورده یه مسافرت قشمی کیشی جایی بریم قبول نمیکنه ،بعد میخواد ...

اسی حق با توعه وقتی راضی نباشی حجش قبول نیست 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
عزیزم من علت مخالفتتونو نمیدونم.ولی چه اشکالی داره بره....بنظرمن مردی که به پدر و مادرش احترام میذار ...

عزیزم شوهرم بی رویه اینکار می‌کنه چون همیشه هر جا میریم مادرش میاره ،همه اولویت زندگیش مادرشن

مگه زن‌ وبال گردن و خرج اضافس؟😐چرا انقدر مرد سالارین ؟

بله که هست اگه دختر با پدر  تاکید میکنم پدررر و مادر بره مسافرت  پدر هیچ کمکی ازش قبول نمیکنه چون همیشه حامی دختره حتی اگه اون دختر قوی باشه از هر لحاظ اما اگه پسر بره پدر می‌تونه بهش تکیه کنه 

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم شوهرم هر سال می‌ره چین تنهایی جنس میاره هزار بار گفتم منو یه قشمی یه مس ...

امکانش نیست شما هم حداقل یک مرتبه با همسرت بری چین؟ 

یا اگر همسرت مسافرت نمی‌بره ، امکانش هست با خانواده خودت حداقل یک مرتبه مسافرت بری؟ 

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم شوهرم هر سال می‌ره چین تنهایی جنس میاره هزار بار گفتم منو یه قشمی یه مس ...

آخی عزیزم اینجوری بی انصافیه حق داری

با زبون نرم بهش همینا رو بگو

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
عزیزم شوهرم بی رویه اینکار می‌کنه چون همیشه هر جا میریم مادرش میاره ،همه اولویت زندگیش مادرشن

بهش بگو راضی نیستی بهش بگو درحقت داره بی انصافی میکنه پوف

همسرت اگر مستطیع هست واجبه بهش که بره. خب چه بهتر که با مادرپدرش بره کمک اونام باشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
2810