2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم خانم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 85 پست
دقیقا میخواستم بگم اصلا ب اسی ربطب نداره دخالتم میکنه فاز هم‌برمیدارن

به اسی ربط نداره؟؟؟؟

عجبببببببب

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا خودشون میتونن برن ولی اگر نمیتونن یا سخته براشون شوهرتون ببره . زندگی رو با مخالفت الکی تلخ نکن . ازدواج اسارت نیست امر و نهی بیخود نکنید توی زندگی.  یه تاپیک دارم ازدواج اسارت نیست اگر دوست داشتی بخونش 

اگه من بودم به زور می‌فرستادم بره یا میگفتم برا منم بگیره پدربزرگ مادربزرگ منم بابام برد مکه مامانم خیلی هم راضی بود مهموناشونم اومدن خونه ما 

خیلی خوبه که شوهرت حاجی بشه 

2805
دقیقا میخواستم بگم اصلا ب اسی ربطب نداره دخالتم میکنه فاز هم‌برمیدارن

ربط که بهش داره شما قضیه رو برعکس ببین بازم میگفتی به شوهرش ربط نداره؟

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
اگه من بودم به زور می‌فرستادم بره یا میگفتم برا منم بگیره پدربزرگ مادربزرگ منم بابام برد مکه مامانم ...

شاید چون عربستان خیلی بروز شده میترسه جنیفرلوپز باز کنسرت بذاره😂

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
ربط که بهش داره شما قضیه رو برعکس ببین بازم میگفتی به شوهرش ربط نداره؟

میدونی از وقتی همین ۲تا کلمه شعارگونه رو هزاران جا گفتین ،سنگ رو سنگ بند نشد، بیشتر از ۶۰درصد زندگیا شد طلاق، مثلا زرنگین ک اینجور حرفا رو باب میکنید؟ تو طلاق ۸۰درصد خانوم ضربه میخوره

خود زنی چرا میکنید اخه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

اگر مشکل مالی ندارین و صرفا بخاطر همراهی مادروپدرش ناراحتی بدون این کار شیطونه 

عزیزم این یک کار خیره هم خود زیارت و هم به دست اوردن دل مادرو پدر  ثواب داره و به زندگی خودتون برمیگرده جلوشو نگیر و راضی باش 

اما اگر خرج سفرشون رو ومیده در صورتی که به خرج خونه شما نمیرسه حق داری 

اگر خرج زندکی نمیکنه و میخواد تنها برای رفتن با پدرومادرش این سفر رو بره با خرج خودشم تنهایی همراهی مادرو پدرش باشه بازم حق داری 

با عرض پوزش ، ر ی د م دهن همچین خاهرشوهرایی بگو فرق نداره دختر پسر تو ببر انقدم گوه نخور

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
میدونی از وقتی همین ۲تا کلمه شعارگونه رو هزاران جا گفتین ،سنگ رو سنگ بند نشد، بیشتر از ۶۰درصد زندگیا ...

خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی؟

شما دلت بزرگه،

عزیزی❤️ اما واقعا میگم چه عیبی داره مگه همیشه دربست در اختیار ماست یه بارم پدر مادرش 

مادرشوهر من اما برعکسه جایی بخاد بره منو می‌بره میگه مرداد همیشه بیرونن ولشون کن تنها بریم حالا فرقی ندارد مسافرت باشه یا مهمونی.مادرشوهرمنم مکه دارن اما فعلا شرایط مالیشو ندارن وگرنه می‌رفت شوهرمم میبرد هم ته تغاریه هم اینکه پدرشوهر. ندارم

2810