2777
2789
عنوان

کی زبانش خوبه

42 بازدید | 7 پست

شروع کلاس های پاییز

«آموزش خصوصی زبان انگلیسی»

با بهترین روش و در هر رده سنی

📌توسط استاد دارای مدرک آیلتس با سابقه 7سال تدریس در زبانکده های معتبر در شهرستان ها

_کلاس بصورت انلاین در گوگل میت برگزار میشه

⭕بعد از جلسه اول اگر از نوع و روش تدریس استاد راضی بودید میتونید پرداخت انجام بدید(جلسه اول تعیین سطح+تدریس هست)

🎯اگر واقعا تصمیم دارید در زبان قوی بشید و بصورت اصولی یاد بگیرید پیام بدید

با چه عنوان های مسخره ای مردم رو میکشونید توی تاپیکاتون!الان من فکر کردم سوال زبان دارید.گزارش میزنم هم بخاطر این هم بخاطر تبلیغ

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با چه عنوان های مسخره ای مردم رو میکشونید توی تاپیکاتون!الان من فکر کردم سوال زبان دارید.گزارش میزنم ...

عزیزم من زدم فروشگاه های نی نی سایت پس تبلیغ رو جای خودش انجام دادم عنوانش هم کاملا مناسب مطلبه

2805
عزیزم من زدم فروشگاه های نی نی سایت پس تبلیغ رو جای خودش انجام دادم عنوانش هم کاملا مناسب مطلبه

تبلیغ کلا ممنوعه.کسی هم ک زبانش خوبه دیگه نیازی ب کلاس زبان اونم انلاین با معلمی ک معلوم نیست خودش سطح زبانش چطوره نداره

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

تبلیغ کلا ممنوعه.کسی هم ک زبانش خوبه دیگه نیازی ب کلاس زبان اونم انلاین با معلمی ک معلوم نیست خودش س ...

خواهرم میخام درکت کنم اگه فک میکنی اینطور میتونی عقده هاتو خالی کنی برو گزارش بزن ناراحت نمیشم درکت میکنم گلم❤️

خواهرم میخام درکت کنم اگه فک میکنی اینطور میتونی عقده هاتو خالی کنی برو گزارش بزن ناراحت نمیشم درکت ...

یاد بگیر درست عنوان بزنی تا گزارشم نخوری بی فرهنگ

خواهرم میخام درکت کنم اگه فک میکنی اینطور میتونی عقده هاتو خالی کنی برو گزارش بزن ناراحت نمیشم درکت ...

@niniyar_2    

@niniyar_3  

@niniyar_5    

تبلیغ میکنن توهین هم میکنن !!!