2777
2789
عنوان

تو خونه تنهام😰

184 بازدید | 16 پست

تازگیا نمیدونم چرا از تنها موندن تو خونه میترسم دچار ترس و استرس میشم😥

از وقتی وسواس فکری دارم اینجوری شدم

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من عاشق تنهایی تو خونه موندنم

منم قبلا عاشق تنهایی بودم بشینم برا خودم چایی بریزم فیلم ببینم.. ولی مدتیه مریض شدم وسواس فکری دارم قرص میخورم. از تنهایی وحشت دارم

منم قبلا عاشق تنهایی بودم بشینم برا خودم چایی بریزم فیلم ببینم.. ولی مدتیه مریض شدم وسواس فکری دارم ...

وسواس فکریت تو چه زمینه ایه؟ 

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
اگه خودتون رو سرگرم و مشغول کاری کنید چی؟ بازم این افکار میاد سراغتون؟

من وسواس فکری دارم مدتیه زیر نظر دکتر قرص میخورم. قبلا طوری بود که حتی با سرگرم شدن هم نمیتونستم جلوی افکارمو بگیرم. اما الان چون دارو میخورم. یکم بهترم سعی میکنم خودمو سرگرم کنم 

وسواس فکریت تو چه زمینه ایه؟

کلا به چیزای بد فکر میکنم. حتی وقتی یه اتفاق خوشایند میفته من نمیتونم خوشحال باشم به جنبه ی منفی اون اتفاق فکر میکنم..مثلا صدای زنگ تلفن میاد دچار ترس و استرس میشم میگم حتما یه خبر بدی میدن..همش به مرگ فکر میکنم. همش احساس میکنم الانه که بمیرم... یا به مرگ اطرافیانم فکر میکنم.. یا مثلا یه مهمونی یه جشنی میرم همه خوشحال و شادن میگن میخندن ولی من تو ذهنم دارم با افکارم میجنگم و به اتفاقات بد فکر میکنم..و خییلی از این جور موارد...

خلاصه اوضام خیلی بد بود الان چند ماهیه دارو میخورم کمی بهترم

کلا به چیزای بد فکر میکنم. حتی وقتی یه اتفاق خوشایند میفته من نمیتونم خوشحال باشم به جنبه ی منفی اون ...

وای میفهمم چی میگی، من پارسال وسواس بیماری گرفته بودم کوچیک ترین جام مشکل پیدا میکرد فکر میکردم یه بیماری خطرناک گرفتم

الانم گاهی وسواسم برمیگرده ولی دیگه راه کنترلش و یاد گرفتم

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
2810