2777
2789

عزیزم فقط سر مزار نیست سر مزار همه میان حتی غریبه تو بهتره همیشه هواشو داشته باشی چون دیگه هرگز آدم سابق نمیشه و از ته دل نمیخنده...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
همین بعصی کامات ازار دهنده هستنممنون از راهنماییت پس میگی بغلش نکنم ؟

چرا بغلش کن 

ببین من غریبه ها ازار میدادند میومدن پشت شونه ام دست میزدن من یه متر میپریدم کسانیکه یک عمر ندیده بودمشون سر خاکسپاری امده بودند 

اگر با دوستت همدل هستی و دستت باز کردی و بغلت کرد که چه بهتر 

دررکل اینطور بگم طرف درک کنید غم سنگینی هست 

فعلا امضا ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیدونم والا دلداری بلد نیستمم اخرین بار خواستم از درد یکی کم کنم برگشت گفتت تو حرف میزنی من بیشتر م ...

وا چرا 

مگه چی گفتین 

بعضیا هم نسبت به یه سری افراد همیشه دچار سوتفاهمن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عزیزم فقط سر مزار نیست سر مزار همه میان حتی غریبه تو بهتره همیشه هواشو داشته باشی چون دیگه هرگز آدم ...

دوست صمیمی بوده اما از بعد کرونا و ازدواج کردین رابطه امون کم شد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
۲ساله بابامو ندارم اینقدر دلتنگشم که میخام بمیرم بعد رفتنش دنیای منم رفت...فقط زندگی میکنم و روزا رو ...

من گاهی به ثانیه ای میگم الان دق میکنم اما زنده ام هنوز ... حسود نبودم اما حسود شدم ب هرکسی ک بابا داره

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
۲ساله بابامو ندارم اینقدر دلتنگشم که میخام بمیرم بعد رفتنش دنیای منم رفت...فقط زندگی میکنم و روزا رو ...

روحش شاد .خیلی سخته ممکنه درک نکرده باشم اما میتونم تصور کنم چیدر سخته

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نمیدونم والا دلداری بلد نیستمم اخرین بار خواستم از درد یکی کم کنم برگشت گفتت تو حرف میزنی من بیشتر م ...

چه حاظر جواب بوده چه بدی در حقش کردی مگه😃

دوست صمیمی بوده اما از بعد کرونا و ازدواج کردین رابطه امون کم شد

حالا گاهی بهش زنگ بزن یا گاهی دعوتش کن .من خودم بشخصه بعد از بابام خیلی تنها شدم 

2810