2777
2789
تا جایی که یادمه اونی که من خوندم انسان بود چون اساسا میخواست نتیحه تحقیق این باشه که زبان یاد میگیر ...

من رشتم روانشناسیه توی کتاب ما میمون بود 

زمینه روانشناسی هیلگارد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چند روز پیش ابجیم زنگ زد گفت میخوایم بریم بازار با مامانم میای منم گفتم باشه زنگ زدم مامانم گفتم منم میام گفت شوهرت رو بفرس منو بیاره سمتت میریم ولی سر راهش بنزین بیاره ماشینمون روشن نمیشه منم به شوهرم گفتم بنزین برد براشون که از اونجا مامانم رو بیاره باهم بریم سمت ابجیم منم رفتم اماده شدم ولی شوهرم تنها اومده بود گفت مامانت با ماشین از همون سمت رفت سمت ابجیت 🙃  با هم رفتن بازار منم موندم خونه با کلی گریه و بغض ابجیم زنگ زد گفت چرا نیومدی گفتم نیومد دنبالم  مامانم از اون ور گفت فردا باز میریم بازار میبریمت از اون فردا الان یه ماه میگذره اینا رو گفتم که بدونی کوچیک ترین کار منو از پا در میاره یه روحیه ی خیلی ضعیف از خودم بدم میاد  

از چ لحاظ نمیتونی محبت کنی

مثلا نمیتونم بغلش کنم بوسش کنم یا بگم مامان جون

ولی خیلی دوسش دارم و بهش احترام میذارم و به فکرشم اما این کارا رو نمیتونم کنم چون هیچوقت بینمون نبوده برام عادی نیست