گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
وای رنگ روشن نگیر مخصوصا اگه بچه داری من کرم گرفتم اشتباه محض بود هر چقدرم مراقب بودم بازم کثیف شد
کرم نیست سبز صدری
گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈
یکم ارزونتر بخر اما کاور نکن کاور خیلی ضایعس خدایی
دیگه پس فردا میارن دیگه دیر خواهر
احتمالا فلزی گرفتی اره؟ منم یه دست فلزی گرفتم واسه جهیزیه خیلی گرون شد لعنتیولی نه کاور نمیکنم دیگه ...
فلزی؟🤔
استیل گرفتم عزیزم