2777
2789

من بچگی خیلی بدی داشتم کل عمرم از بچگی تا الان که ۲۱ سالمه همش با این حس بزرگ شدم که من دوست داشتنی نیستم هیچکس منو دوست نداره همه از من متنفرن و همشم بخاطر رفتارای بد خانوادمه مخصوصا خواهرم

بزرگترین ضربه به شخصیت و اعتماد به نفسم از طرف اونا بوده 

منو تبدیل کردن به یه ادم منزوی و گوشه گیر و مضطرب

خیلی دوست دارم گذشتمو فراموش کنم همشونو ببخشم ولی اثری که روم گذاشتنو چجوری از بین ببرم؟

هیچ خاطره ای از بچگیام یادم نمیاد جز خاطرات بدش

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم میگم خدایا من چجوری با اون سن کمم اینهمه صبور بودم تحمل کردم چجوری زنده موندم الان اصلا صبر اونموقمو ندارم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم کاش میتونستم فراموش کنم 

وای تو چقدر مثل منی 😢من دیگه پیر شدم فکر کن ۱۶ سالمه هرکی میبینم میگه ۳۰ سالته

منم از درون پیر شدم و هبچوقت نمیگذرم از اونایی که منو به این روز انداختن ان‌شالله خداهم ازشون نگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخته اما سعی کن خاطرات خوب برای خودت بسازی و زمانی که حالت بد شد به خاطرات خوب گذشته فکر کن مثلا فلان موقعه رفتی کجا یادش بخیر چقدر مخندیدید یادش بخیر این ها خود به خود امید به زندگی بهت میده و احساس میکنی دوباره میتونی از زندگی لذت ببری و خاطرات بهتری هم بسازی

2805
سخته اما سعی کن خاطرات خوب برای خودت بسازی و زمانی که حالت بد شد به خاطرات خوب گذشته فکر کن مثلا فلا ...

مشکل اینجاس خاطرات خوب اصلا یادم نمیاد

ولی خاطرات بده مثلا ۳ سالگیمو مو به مو یادمه که دقیقا چه اتفاقی افتاد چی گفتن چیکار کردن

شما به تراپیست نیاز داری با هیچ حرفی روحت ترمیم نمیشه ..کتابایی که خود تراپیست معرفی میکنه یا خودت ب ...

اره خیلی وقته میخوام برم پیش روانشناس جور نمیشه چون فعلا درگیر مشکلات جسمی هستم 

مشکل اینجاس خاطرات خوب اصلا یادم نمیاد ولی خاطرات بده مثلا ۳ سالگیمو مو به مو یادمه که دقیقا چه اتفا ...

تو در واقع دچار فلش بک هستی دلیل فلش بک هم حملات اضطرابی یا پانیک میباشد من کاملا درکتون میکنم تو چه شرایط سختی هستید اما اینو بدون همین الان تو همین جایگاهی که شما قرار دارید خیلیا هستن ده برابر از شما حالشون بدتره اما دارن با این دنیا میجنگن چون زندگی همینه جنگ لذت غم شادی قصه و میزان کمو زیاد این ها فقط به خودت بستگی داره پس سعی کن راه لذت رو پیدا کنی میدونم الان نمیدونی از کجا شروع کنی اما تو میتونی مطمعن باش اگر بخوای میتوانیییی

منم از درون پیر شدم و هبچوقت نمیگذرم از اونایی که منو به این روز انداختن ان‌شالله خداهم ازشون نگذره

هر روز میگم خدا چرا منو اوردی این دنیا که همش زجر بکشم 

از وقتی که به دنیا اومدم تا الان یه بار خوشحال نبودم