2777
2789

مامانم شام دعوت کرده میگم زشته بعد میگه چه دعوتی نمیدونی خواهرام خونه مامانم میان بعد هزار بار میگه که اگه ختم یا جشنم باشه من نمیرم پنجشنبه خستم کرده جالبه اینجاس مامانش دعوت نکرده خودش خودسر میره

چرا باید واسه یه مهمونی طرف ازت بترسه؟ خودش باید شعور داشته باشه

توام بگو من نمیام تا انشالله ختم مادرت یا خواهرات اون موقع رو میام چون خوش میگذره😁😸

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نمیترسه ولی هرچی بگم نه نمیگه 

مخصوصا جدیدا که چندباری فشارم بالا رفته، تا چیزی میگه که دوس ندارم میگم واای سرم درد میکنه و واقعا هم فشارم میره بالا. سریع قبول میکنه میگه حرف حرفِ تو

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
مجردم ولی زنای اینطوری یا خیلی سیاست دارن یا سلیطه ن. باید یکی شو انتخاب کنی

به ذات مرد بستگی داره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شوهر من ازم نمیترسه 

ولی چون حرمتشو حفظ میکنم و هیچوقت بهش بی احترامی نمیکنم و از طرفی همش هم خودمو فداش نیمکنم ، باهام خیلی محترمانه رفتار می‌کنه اصلا روش نمیشه حتی توی دعوا حرف ناجور بزنه

ببین

مرد دلش میخواد حرف حرف خودش باشه دوست نداره زیر بار حرف زن بره 

باید جوری سیاست داشته باشی که فکر کنه خودش تصميم گرفته بیادخونه مامانت 

مثلا با مظلوميت بگو دلم برا مامانم تنگ شده، یا کاش میشد بریم خونه مامانم دور همن همه فقط من نیستم 🥺

یا اینکه بگو میشه تایم مدیریت کنی هم تو خانواده ت ببینی اخر هفته هم من 

تا اینجوری خودش تصمیم بگیره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)