2777
2789
عنوان

کارای عجیبی ک این پسره میکنه😕

638 بازدید | 68 پست

ی مدته با یکی اشنا شدم ک همشهری نه ولی ی ساعت فاصلع شهرامونه نزدیکیم

این پسره بسیااااار روان پریشه

مثلا خوبه خوبع یهوووو روانی میشه دادو بیداد

خودش ابراز احسایات میکنه ک دوست دارم عاشقتم

تا من میگم دوسم داری؟عصبی مبشه دادو بیداد میکنه ک تو اعتماد بنفس نداری خودتو پاایین میدونی

یا میگم مثلا میخوای رابطه رو تموم کنی یا باز دعوا راه میندازه یا کلا میزنه ب نشنیدن

یا همش مثلا میگ تو با پسرا چت میگنی میگم نه

یا اکانت دوسش امتحان میگنه

یا میاد میگ ک اره فلان دختر اینو گف اونو گفت ک من حرصم بیاد بالا تا خوب عصبی بشم بعذ میگ الکی گفتم

هروز سر اینکه عکسم پروفایلمه دعواس ولی اوایل اشنایی معتقد بود ک خیلی ادم اوکییه و غیرتی نیس زیاد

هر دقیقه ازم عکس میخواد از چهرم

یا مثلا میگ چرا بوی عرق نمیذی چرا انقد بو ادکلن میدیو فلان😕

حالا نو*د و اینا نمبدم من خودشم میدونه بگه هم میگم نه ولی راجب فانتزیاس ک میگ خیلییی عجیبه

شما بودید میموندبد با این ادمم؟نظرتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
والا اسی عجیبتر از اون پسرس ک داره فک میکنه چیکا کنه😐😐😐😐

دقیقا😑

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

بوی عرق نمیدی؟  

اینارو از کجا پیدا میکنید خدایی ملاکاتون برای رفتن تو رابطه چیه که با اینا وارد رابطه میشید

به نظرم که تموم کن این چیه واقعا

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
2810