2777
2789
عنوان

شمام مثل منو و همسرم پیاده روی میکنید😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 75 پست
ششما دیگه خیلی باحالید 😁 با همین فرمون پیش برید سر ماه ۲۰ کیلو اضافه می‌کنید

خدانکنه😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخ چقدر خوبین شماهاااا عجب پیاده روی رفتین خداییی حالا خوبع ناهار و شام خوردین اگه نمیخوردین چییی ...

شام و نهار مفصل خورده اگه نمی‌خورد فکر کنم مغازه ها رو جارو می‌کرد 😂😂😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

شام و نهار مفصل خورده اگه نمی‌خورد فکر کنم مغازه ها رو جارو می‌کرد 😂😂😂😂

خخخخخ حالا خوبه توام پابه پاش اومدی یعنی جایی من اونجا خالی بود بخدااااا   الان حالتون خوبه 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خخخخخ حالا خوبه توام پابه پاش اومدی یعنی جایی من اونجا خالی بود بخدااااا الان حالتون خوبه

آرع واقعا جات خالی😁خخ آره خدا رو شکر عصر میریم شهرمون 

کجایین مگه؟؟

خودمون تهران خانواده ها کرمانشاه گقتم که آخر هفته میریم قراره پاگشامون کنن

خودمون تهران خانواده ها کرمانشاه گقتم که آخر هفته میریم قراره پاگشامون کنن

اها خوشبگذره ولی یکم رعایت کن دختر غذا زیاد نخور عزیزم خدایی نکرده زبونم لال قند وچربی میزنه بالاهاااا

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اها خوشبگذره ولی یکم رعایت کن دختر غذا زیاد نخور عزیزم خدایی نکرده زبونم لال قند وچربی میزنه بالاهاا ...

مرسی من کم میخورم تقصیر اینه بخدا😂😂

سلام خانووم خوبی نیستیا دلمون برات تنگ شده😁

سلام قربونت تو خوبی

خونه پدر شوهر مادر شوهرمیم امشب پاگشامون بود😁

2810