2777
2789
عنوان

شمام مثل منو و همسرم پیاده روی میکنید😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 75 پست
😅عزیزم فکر سلامتی تون باشین اون کبد بیچاره چقدر باید زحمت بکشه همش قند و کربوهیدرات....چاق نمیشین؟

نه هیچکدوم حتی شکمم نداریم اون که اصلا حالا عصر قراره بریم شهرمون کلی خونه برا پاگشا دعوتمون کردن خدا رحم‌کنه ۲۰۰ کیلو برنگردیم🤣🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیه نمیریم ولی استعداد چاقی نداریم مخصوصا اون😂

نه برو لذت دنیاتوپیاده روی های دونفره هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
منم برای همین ورزش نمیکنم. هم چاق میشم هم ورشکسته😬

دوران نامزدیم هربار میگفتم بریم پیاده روی همین بلا دو سرم میاورد😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اخی😍عشقتون پایدار...عاشق مردای پایم..ادم هیچ وقت کنارشون پیر نمیشه...ولی خودم من گیر ی سگ خسیس افتا ...

دقیقا منم دلم یه همسر پایه میخواد که تا نصف شب بیرون باشیم و خوش بگذره ولی همسرم بی ذوق و همیشه خستس😔

اصلا هم شکمو نیس 😢

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
نه هیچکدوم حتی شکمم نداریم اون که اصلا حالا عصر قراره بریم شهرمون کلی خونه برا پاگشا دعوتمون کردن خد ...

پس تازه عروسی🙂

عزیییزم خوشبخت بشین در کنار هم❤️

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                           اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                        چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد

اره مام میریم شب نشستیم کیک‌محبوب‌و دیدیم چقد خندیدیم به فیلمه خیلی باز بوود بعد رفتیم پیاده روی ولی ...

این سیرمونی نداره😂

2810