2777
2789
عنوان

شمام مثل منو و همسرم پیاده روی میکنید😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 75 پست

😅عزیزم فکر سلامتی تون باشین 

اون کبد بیچاره چقدر باید زحمت بکشه همش قند و کربوهیدرات....

چاق نمیشین؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا....چطوری این همه خوردین

من کم خوردم از هز کدوم دلم نمیکشید می دید نمیخورن مال منم میخورد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خسته نباشیدچقدرکالری سوزوندن همینجورهرشب برید پیاده روی سرماه 100کیلومیشید 😉دوتاورزشکارسنگین وزن

دیه نمیریم ولی استعداد چاقی نداریم مخصوصا اون😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

دلتون شاااااد خوش بگذره🥲🥲😂😂😃🩷🩷💕🩷💕💖💙🦋✨️🩷

ممنون گلم😂❤️

من فقط یچیزو فهمیدممعدتون سوراخه هرچی میخورید ازش میریزه 😑

معده همه سوراخ داره😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

ببخشید میپرسم چند کیلیوین ؟

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
2810