2777
2789

دیروز شام و نهار سنگین خوردیم شب گفتم به همسرم که بیا بریم پیاده روی یکم ورزش کنیم اول رفتیم یکم راه رفتیم همسرم گفت گشنمه بریم یه چی بخوریم رفتیم فست فودی پیتزا خوردیم با نوشابه اومدیم بیرون رفتیم دوباره رسیدیم کافه دلش هوای معجون کرد رفتیم معجون هم خوردیم بعد گفت هوا سرده فرنی می‌چسبه فرنی هم خوردیم از اون طرفم برگشتیم میگفت امشب فیلم میده یه نایلون پفک و چیپس و پفیلا و ..خوراکی خریده آورده خونه خوردیم سنگین رفتیم‌ سنگین تر برگشتیم  بعد جالب اینجاست برگشتیم گفت واقعا ورزش حال میده خیلی سبک شدم😂😂😂پیاده روی نریم بهتره😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

🤣🤣🤣

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده😄‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ طراح مُد ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. دارای مدرک FCE و TTC زبان🌱

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ورزش مضره

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی😍عشقتون پایدار...عاشق مردای پایم..ادم هیچ وقت کنارشون پیر نمیشه...ولی خودم من گیر ی سگ خسیس افتادم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

خسته نباشیدچقدرکالری سوزوندن همینجورهرشب برید پیاده روی سرماه 100کیلومیشید 😉دوتاورزشکارسنگین وزن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
واقعنم😂😂

دلتون شاااااد خوش بگذره🥲🥲😂😂😃🩷🩷💕🩷💕💖💙🦋✨️🩷

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

گلم فقط این حجم از خوراکی رو کجای معدتون جا دادین🤣🤣

من شکمم بزرگ تر شد همون لحظه ولی باور کن شکم‌ همسرم هیچ تغییری نکرد گفتم ابنا رو کجا جا دادی آخه 🤣🤣🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اخی😍عشقتون پایدار...عاشق مردای پایم..ادم هیچ وقت کنارشون پیر نمیشه...ولی خودم من گیر ی سگ خسیس افتا ...

ممنون گلم ایشالا همسر شمام همونی میشه که میخواین

2810