2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک های سمی❌❌❌😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه دختر عمه ام دیت دوم با پسره رابطه از پ ش ت داشته .ممکنه حامله بشه بقیه که سرزنشش میکنن میگه عی ...

اسی منم بعضی وقتا فکر میکردم اکثر اینجورتاپبکا فیک‌یه آدم مریض پشتش .تااینکه سه شنبه برگ ریزون شدم .اگه حوصله داشتی بگو برات تعریف کنم 

2805

و منی که از عشقم جدا شدم برای اینکه رابطه میخواست  :) 

فشار روحی روانی را تحمل کردم ولی حاضر به انجام اونکار نشدم

بعضی شبا از گریه و قلب درد نمیتونستم بخوابم

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

همون بخدا اتفاقا داشتم تایپ میکردم ایشون اگه بخاطر رفع نیاز جنسی رفته خونه پسره اکه انقدررر بهش فشار ...

نیاز جنسی  هست ولی نباید دخترا سلامتی خودشون را بیخیال بشن  برای ارضا این نیاز 

والا اینستا یه کلیپ دیدم از دخترای مجرد راجب رابطه داشتن پرسیده بودن اونا هم راحت میگفتن داریم با دس ...

عقاید عوض نشده هرزگی رابج شده

بخدا تو خارج از کشور هم انقدر راحت خونه هم نمیرن یه حد و حدودی دارن واسه خودشون... ایران تو همه چیز افراطی عمل میکنه میاد شییه اونا بشه گوه میکشه به همه چیزـ..... ترکیه و دبی رو اباد کردن حالا هم ایرانو دارن به گند میکشن

دیگه خودش داره میگه بدن خودم لابت خودشم می‌دونه که دوست پسرش اینو بخاطر بدنش میخوادش

آره دیگه 

یک بار همون اوایل که عضو شده بودم چند سال پیش ها یکی تاپیک زده بود با سگ رابطه دارم حالم رو خوب می کنه بهتر از هر مردی هست 😕

هیچ وقت حرف هاش یادم نمیره تاپیک سمی بود اونم 

عیب چیه؟؟؟لجن زدن به دخترانگیشونو غرور عذت نفسشون من نمیدونم این دخترا ننه وبابای مرده ندارن واقعا ب ...

اینقدر دخترا زود وا دادن که پسرا اینقدر پررو و پر توقع شدن .اخه دیت دوم جای این نوع رابطه اس 😬

و منی که از عشقم جدا شدم برای اینکه رابطه میخواست :) فشار روحی روانی را تحمل کردم ولی حاضر به انجام ...

بهترین کار رو کردی عزیزم 

ببین دختری که با ده نفر هست انتظار نباید داشته باشه درنهایت ازدواج کنه با پسری که باکرست 

و برعکس

نمیدونم اعتقاداتت چطوره ولی خدا تو قران گفته دختران خوب برای پسران خوب هست و من خیلی از این موارد رو به چشم دیدم که مولا یه اقایی با کلی رابطه و لاشی بازی رفته با یه خانومی اژدواج کزده که فکز میکرده خانمه خیلی افتاب مهتاب ندیدست بعد دوسال گندش در اومده که اوووو خانمه بدترم بوده

دختر عمه راضی پسر راضی پس دخترعمه قربانی نیست با چشمانی به احتمال مرض و درد بازم رابطه برقرار کرده ر ...

بیماری جنسی چیزی نیست که شوخی گرفت .

این دختر  که حتی دانش و اگاهی جنسی لازم درباره بارداری را نداره چطور اینقدر زود تن داده به این سبک رابطه؟

2810