hasti_puoya مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 920 عنوان اگر یه حس ششمی واقعی هست بیاد 30 بازدید | 7 پست این ماه شرکتی میشم حقوقم میده تا چند روز دیگه در هیاهوی جهان ،در خلوت خود گمشده ام .... 1403/09/01 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الی7085 عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 184 من حس ششم قوی ای دارم بیشتر حدسام درست در میاد .متوجه حرفت نشدم ولی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10981 من حس ششم قوی ای دارم بیشتر حدسام درست در میاد .متوجه حرفت نشدم ولی عزیزم دیشب یکی یه چیزی درباره یه آقایی بهم گفت بنظرت راشته گفت یا نه؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
الی7085 عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 184 عزیزم دیشب یکی یه چیزی درباره یه آقایی بهم گفت بنظرت راشته گفت یا نه؟ حس میکنم اره ولی تا حدودیش راسته
hasti_puoya مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 920 من حس ششم قوی ای دارم بیشتر حدسام درست در میاد .متوجه حرفت نشدم ولی میگم من دارم یه جایی کار میکنم قرار بود شرکتیم کنن میکنن این ماه یا نه در هیاهوی جهان ،در خلوت خود گمشده ام ....
hasti_puoya مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 920 حس میکنم اره ولی تا حدودیش راسته با پویا ازدواج میکنم در هیاهوی جهان ،در خلوت خود گمشده ام ....
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10981 حس میکنم اره ولی تا حدودیش راسته اون فرد ازدواج کرده یا نه؟ الله💜یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊
i_am_an_accountant عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 3407 من حس ششم قوی ای دارم بیشتر حدسام درست در میاد .متوجه حرفت نشدم ولی برمیگرده؟