2777
2789
عنوان

بچم هشت سالشه

127 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی هست راهنماییم کنه پسرم بیشتری وقتا دلش درد می‌کنه چند وقت پیش ببخشید به خاطر اسهال و استفراغ بستری شد سه روز آزمایش خوب در اومد ترخیص شد الان بعد یه هفته دوباره میگه دلم درد می‌کنه حالت تهوع داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه پزشکِ خودش علتش رو پیدا نکرده ببرش پیش پزشک طب سنتی. فقط آدم مطمئنی باشه پزشکی باشه که تخصص طب سنتی داره. ممکنه سردی معده یا چیزی مشابه این باشه راحت درمان می‌شه 

2805

سونو دادی؟ ی سونو حفره شکمی براش بده     تست انگل هم بده     دقت کن ببین شکمش سرما نمیزنه   یدونه رکابی سایز بزرگ براش بخر روی لباسش تو خونه بپوش طوری که از روی شلوار تا زیر باسنش بیاد اینطوری شب و روز شکمش پوشیده میمونه سرما نمیزنه     اگه همه تستا و سونو خوب بود به هوا دقت کن ممکنه ویروس باشه همزمان با بارونی شدن هوا باشه اگه اینطوره آب رو براش بجوشان بهش بده چون موقع بارش باران مخازن آب با آب باران مخلوط میشه و بهداشتش کم میشه   یا ممکنه به خاطر آلودگی هوا باشه  اگه اینه بهش غذای مقوی بده و مخصوصا ماست خانگی و نعنا 

سونو دادی؟ ی سونو حفره شکمی براش بده تست انگل هم بده دقت کن ببین شکمش سرما نمیزنه یدونه رک ...

ممنون گلم تو بیمارستان پرستار گفت معدش ضعیفه نمیدونم دیگه موندم  

سونو دادی؟ ی سونو حفره شکمی براش بده تست انگل هم بده دقت کن ببین شکمش سرما نمیزنه یدونه رک ...

ما تو رشت هستیم دکترای اینجا بچه هارو نمیدن سونو میگن خوب نیست 

ممنون گلم تو بیمارستان پرستار گفت معدش ضعیفه نمیدونم دیگه موندم

میکروب معده رو چک کردی؟؟   برای معده ضعیف بعد غذا ی قاشق عرق نعنا بهش بده   خرما براش خیلی خوبه بعد هر غذا یدونه بهش بده   ماست خانگی خیلی خوبه    غذاهارو سبک درست کن کمتر سرخ کن   سس و فست فود نده سالاد وسبزی خوردن حداقل یک ماهی نده  سعی کن پوست میوه هارو خوب بشوری خودت پوست بکنی بدی بخوره   ادویه به غذا کمتر بزن   هفته ای یکبار براش شوید پلو درست کن   

میکروب معده رو چک کردی؟؟ برای معده ضعیف بعد غذا ی قاشق عرق نعنا بهش بده خرما براش خیلی خوبه بعد ...

ممنون عزیزم نارنگی خیلی دوست داره دیشب دوتا خورد نمیدونم دلیلش همینه

میکروب معده رو چک کردی؟؟ برای معده ضعیف بعد غذا ی قاشق عرق نعنا بهش بده خرما براش خیلی خوبه بعد ...

دیگه حالش خوب بود الان ده روز هست که از بیمارستان اومدیم مشکلی نداشت 😔دوباره امروز صبح شروع شده

ما تو رشت هستیم دکترای اینجا بچه هارو نمیدن سونو میگن خوب نیست

پسرم همین سن بود دل‌درد داشت سونو سنگ کلیه نشون داد  اون یکی پسرم پوشک داشت بیضه هاشو چک کردم  یعنی چی نمیدن  پس از کجا بفهمی تو شکمش چه خبره  اول تغذیه رو دقت کن خوب نشد ببر سونو بده ببرش فوق تخصص داخلی