بعد پارتنرم به خاطر شغلش و دانشگاه تبریزه ولی هردومون از یه شهر کوچیک اطرافشیم که حدودا 2 ساعت فاصله هس دیدم اگه قرار بزارم کسی نیس بره اونجا ببینه اومده یا نه گفتم بیا یه شهر دیگه که وسط شهر خودمون و تبریزه فک میکردم قبول نکنه ولی گف باشه میام با رل دوستم حرف زدیم قانعش کردیم بره ببینه اومده یا نه گف باشه و قرار شد فردا ساعت 5 تو کافه قرار بزاریم ببینیم میاد یا نه . الان 4 حالت وجود داره 1: نمیاد و الکی گفته 2: میاد و قصدش خیانت بوده و میخواسته واقعا وارد رابطه بشه 3: فقط میاد ببینه طرف کیه و هویتش درسته یا نه ( چون این شغلش حساسه و میخواد مطمئن بشه که سازمان داره امتحانش میکنه یا نه ) 4: فهمیده منم میاد اونجا ببینه میرم یا نه ( نمیرم ) واگه خودمو لو دادم بگه دیدی بهم اعتماد نداشتی و رابطه کلا تموم شه
به نظرم 3 یا 4 عه
چرا 2 نیست ؟ چون من 3 سال اینو میخواستم و وقتی بهش پیام دادم دوباره همون چت اول تا تاریخ تولد بابام پرسید ( درحالی که از این هویت دیگم هیچی نپرسید حتی نگف اصلا خانواده داری یا نه) و بعد دو سه هفته سبک سنگین کردن قبول کرد و اولین دیتمون بعد 3 ماه بود خیلی مذهبیه و شغلشم که گفتم نظامیه پس فک نمیکنم 2 باشه ولی چرا جواب منو نمیده ؟ آیا به جز این دوتا که هردوش خودمم بازم کسی ههس به نظرتون ؟ و اینکه چطور باید رفتار کنم ؟ همون اول به روش بیارم یا صبر کنم ببینم چی میشه ؟