2777
2789
عنوان

خیانت پارتنرم

172 بازدید | 29 پست

پارتنرم چن وقته مشکوک میزد آنلاین میشد و جوابمو نمیداد یا میگف میرم بخوابم اما دوباره بعد چن دیقه به مدت یکی دوساعت آنلاین میشد وقتیم بهش میگفتم میگف من وق ندارم جواب تورو بدم چطوری خیانت کنم من سرم شلوغه هر بار یه بهونه میاورد یه بار میگف نت بازه آنلاین نشون میده یه بار میگف دارم از چت جی پی تی برای پایان نامم استفاده میکنم یه بار میگف شوهرخواهرم تماس تصویری زده بود وقتیم دعوا میکردم گیر میدادم میگف ثبات روحی نداری زود گیر میدی خیلی حساسی و ... رفتم یه اکانت دیگه درست کردم با هویت دیگه بهش پیام دادم چون به اکانت کاریش پیام داده بودم مطمئن بودم جواب میده اومد جواب داد بهش درخواست رابطه دادم 3 بار رد کرد گفتم دلیلت چیه گف میتونه یه شخص باشه منم گفتم بیا یه بار بریم سرقرار اگه تفاهم نداشتیم مزاحمت نمیشم اون شخص هم نمیفهمه یکم حرف زدیم بهش گفته بودم تو دانشگاه دیدمت بعد دیدم این سوالای چرتی درمورد دانشگاه میپرسه که فقط اونی که نرفته اونجا نمیدونه منم چون میدونستم جمعش کردم یه جوری بعد گف ویس بده یکی از دوستام بهش ویس داد بعد گف تلفنی گفتم نمیشه گف چطور مطمئن شم هویتت درسته گفتم بیا سرقرار ببینی دیگه 

هستین بقیشو بگم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بعد پارتنرم به خاطر شغلش و دانشگاه تبریزه ولی هردومون از یه شهر کوچیک اطرافشیم که حدودا 2 ساعت فاصله هس دیدم اگه قرار بزارم کسی نیس بره اونجا ببینه اومده یا نه گفتم بیا یه شهر دیگه که وسط شهر خودمون و تبریزه فک میکردم قبول نکنه ولی گف باشه میام با رل دوستم حرف زدیم قانعش کردیم بره ببینه اومده یا نه گف باشه و قرار شد فردا ساعت 5 تو کافه قرار بزاریم ببینیم میاد یا نه . الان 4 حالت وجود داره 1: نمیاد و الکی گفته 2: میاد و قصدش خیانت بوده و میخواسته واقعا وارد رابطه بشه 3: فقط میاد ببینه طرف کیه و هویتش درسته یا نه ( چون این شغلش حساسه و میخواد مطمئن بشه که سازمان داره امتحانش میکنه یا نه ) 4: فهمیده منم میاد اونجا ببینه میرم یا نه ( نمیرم ) واگه خودمو لو دادم بگه دیدی بهم اعتماد نداشتی و رابطه کلا تموم شه 

به نظرم 3 یا 4 عه

چرا 2 نیست ؟ چون من 3 سال اینو میخواستم و وقتی بهش پیام دادم دوباره همون چت اول تا تاریخ تولد بابام پرسید ( درحالی که از این هویت دیگم هیچی نپرسید حتی نگف اصلا خانواده داری یا نه) و بعد دو سه هفته سبک سنگین کردن قبول کرد و اولین دیتمون بعد 3 ماه بود خیلی مذهبیه و شغلشم که گفتم نظامیه پس فک نمیکنم 2 باشه ولی چرا جواب منو نمیده ؟ آیا به جز این دوتا که هردوش خودمم بازم کسی ههس به نظرتون ؟ و اینکه چطور باید رفتار کنم ؟ همون اول به روش بیارم یا صبر کنم ببینم چی میشه ؟

آنقدر ادامه دادی تا قبول کرده خب این یعنی چی

خب اینطوری نمیکردم که مشخص نمیشد این نباید قبول میکرد میگف نمیتونم بیام سرقرار خودم توی رابطم خیانت حساب میشه اصلا چرا گفته تلفنی حرف بزنیم ردش کنه دیگه چه لزومی داره بخوا تلفنی حرف بزنه

خوبه بنده خدا رد کرده دیگه چرا اینقدر اصرار کردی

خب اینطوری نمیکردم که مشخص نمیشد این نباید قبول میکرد میگف نمیتونم بیام سرقرار خودم توی رابطم خیانت حساب میشه اصلا چرا گفته تلفنی حرف بزنیم ردش کنه دیگه چه لزومی داره بخوا تلفنی حرف بزنه

شماره تولد پدرت به چه دردی میخورده ؟

منظورم این نیس میگم یعنی سوالی نموند بپرسه حتی اینارم پرسید چطور میشه بدون اینکه این طرفو بشناسه به همین راحته پاشه بیاد دیت آخه

2810