2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید در مورد همسرم

98 بازدید | 6 پست

من دانشجو ارشدم ترم اخرم و این ترم به خاطر دخترم باید یکی باشه دخترم و نگه داره در هفته فقط دو ساعت میرم سر کلاس 

مادرم که میره سر کار تنها کسی که میتونه همسرمه از ساعت ۷تا ۹ و نیم البته اینم بگم همیشه همین ساعت 9 و نیم میره سرکار ینی در واقع فقط پیش بچه میمونه 

حالا من ک طلب کار نیستم دستشم درد نکنه اما امروز رفتم اومدم میگم چایی دم نکردی؟؟ دیدم ناراحت شده که چرا ب من گیر میدی من موندم پیس بچه و فلان 

من ک دنبال دعوا نیستم اما خودم همیشه وقتی اون از زاه میاد وای دم میکنم غذاش امادس کلی ذوق دارم اما اون حتی دو تا لیوانم نشیته بود فکر کنید بچه کلا خواب بوده تو این دو ساعت اما زورش اومده بود حالا اینا بماند انکار منت میذاره بچه رو نگه میداره خب حالا ی روز در هفته فقط دو ساعت این حرفا زو داره؟؟حالا واس داداشش از کار میزنه کیاد ماشینش و درست میکنه .... شما باشید ناراحت نمیشید؟

مامان یه دخمل گوگولی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام

شما اینو فراموش نکنید که شما خانومید وایشون اقا.

وقطعا یه تفاوت هایی در خصات زنونه ومردونه وجود داره

پس نباید انتظار داشته باشید اونم تو خونه عین شما کار کنه.

شاید بنده خدا خیلی براش سخت باشه که کار های زنونه انجام بده واین عیب ایشون محسوب نمیشه به هرحال ژن وویژگی مردونه ست