2777
2789
عنوان

قطره گوش 😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 18 پست
کل روز گوشم میسوزه نابودم کرده نه احمق بیشعور پکتره با دستگاه خاصی نگاه نکرد .فقط با همون که شبیه چر ...

پس همونه ..نباید گوشت بسوزه دراین حد .دکتر عمومی منم اول بار رفتم با چراغ قوه نگاه کرد گوشمم شستشو داد احمق هیچی حالیش نبود ..دوباره یکماه بعد رفتم متخصص با همین دستگاه نگاه کرد داخل گوشم نشونم داد سیاه بود پر جرم سیاه بعد ساکشن کرد وقطره داد...بعدشم که رفتم دوباره پرده گوشام نشونم داد گفت ببین چقد تمیز وبراق شده 😁😂😂اگه مطبش دور نیست  لااقل برو دوباره بهش بگو ..قطره سوزشش نباید طولانی باشه..من عفونت شدید داشتم جفت گوشام اینقد ورم کرده بود همون شب اول قطره ریختم اینقد آروم شد که تونستم بخوابم  ..من فقط میدونم پرده گوش اگه خدای نکرده پاره باشه قطره خطرناکه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
پس همونه ..نباید گوشت بسوزه دراین حد .دکتر عمومی منم اول بار رفتم با چراغ قوه نگاه کرد گوشمم شستشو د ...

خوش بحالت که خوب شدی 

من ک داغونم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت که خوب شدی من ک داغونم

ببین من حوله زیاد گرم میکردم میزاشتم ..روغن زیتون بکر و روغن بادام شیرینم زیاد ریختم تاحالا ..خیلی وقتا دکتر نمیرفتم با همینا خوب میشد ..کل این عفونت واسه اینه که آب میره داخل گوشت ..اگه مراقب نباشی دوباره عفونت میکنه چون گوش حساس شده ..همیشه وازلین بزن قبل حمام ..سشوار بگیر ..گوش پاک کن هم اصلا .من که دکتر ایندفعه گفت تا قطره تموم نشده حموم نرو حسن کچلی شده بودم برای خودم😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خوش بحالت که خوب شدی من ک داغونم

راستی یوقت هنزفری هم تو گوشات نزاری 

2805