2777
2789

مثل اینکه قبلا رئیسش چشش دنبالش بوده

ولی دخترخالم ازدواج میکنه

حالا مدتیه رییسش تحت فشار میذارتش سرکار. و با صحبت هم حل نمیشه و میپیچوندش.

دخترخالم کار جدید پیدا کرده میخواد استعفا بده بره.

طبق قانونشون، از تاریخ استعفا باید 30 روز بمونه بازم کار کنه بعد بره.

حالا داستانش اینه که قرارداد امضا کرده بوده، بعدا شرکتشون خبر میده که قرارداد همه عوض شده و باید قرارداد جدیدو تحویل بگیرن امضا کنن و قبلیو رد کنن بره.

دختر خالم هنوز قرارداد جدیدو امضا نکرده و فقط امضاش رو قبلی هست.

حالا سر استعفا بهش میگن باید 1 ماه بمونه، ولی این میگه من قرارداد جدید امضا نکردم

اونا قبول نمیکنن.

محل کار جدید هم که میخواد بره 1 ماه نمیتونن صبر کنن براش.

بنظرتون چیکار میتونه بکنه؟

نظراتتونو میخونه خودش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دختر خالت که بعید میدونم احتمالن خودتی

باید بگی ی ماه استعلاجی میخام که زور نشی بری و قانونی اقدام کنی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

قرارداد قبلی اگه همچبن بندی نداشته می‌تونه زیربار نره و بگه من این شرط شما جزو مفاد قراردادم نبوده قرارداد دیگه ای هم امضا نکردم 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
نظرم اینه دختر خالت توی سریال تینیجری ترکی زندگی می‌کنه🥲

چبز عجیبی نیست این موضوعات واقعا😅

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

هنوز استعفا نداده چرا قرارداد جدید بسته؟

بعدشم طبق قراردادی که بسته شده عمل کنه نه فراتر از اون اگر هم می‌خوان زورکی و خارج از قوانین نگهش دارن میتونه شکایت کنه 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍
اگه تو قرارداد قبلی ذکر نشده بره سر کار جدید کاریش نمیتونن بکنن

تو هردو قرارداد ذکر شده

جدیده رو امضا نکرده

قبلی هم خودشون گفتن ایراد داشته و باطله

اما خب دستشون هس هنوز احتمالا

تو هردو قرارداد ذکر شدهجدیده رو امضا نکردهقبلی هم خودشون گفتن ایراد داشته و باطلهاما خب دستشون هس هن ...

پس هیچی میتونن از همون قبلیه استفاده کنن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
2810