2777
2789
عنوان

همکارم بههمه دنیا بد بینه

207 بازدید | 36 پست

سلام من 3 ساله با ی خانم هم اتاقی و همکارم به همه دنیا بد بینه هر دفعه هر حرفی میزنم میگه تو فلان منظور و داری و منو مجبور میکنه معذرت خواهی کنم الان میدونست که من قرص اعصاب میخورم سر قرص حرف بود گفت این قرصه چاق میکنه گفتم تو از کجا میشناسی این قرصا میخواستم یعنی اگه اطلاعات داره بهم بگه بعد میگه اره تو منظورت این بود که من مثل خودت بیماری روانی دارم و من دیگه باهاش حرف نزدم الان چنان قهری کرده که من معذرت خواهی کنم خستم کرده کولر و خاموش میکنم میگه تو منظورت این بود که من مهم نیستم چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اینجور ادما خلا هایی تو زندگیشون داشتن 

تا جایی که ممکنه و صبرتون میکشه باهاش راه بیاید نذارید دلش بشکنه و یه خلا رو خلاهای دیگش اضاف شه اگر یه ادم بتونه باهاش راه بیاد اون کم کم اوکی مسشه اخلاقش 

اگرم صبرتون نمیکشه سعی کنید رودررو نشید باهاش اتاق عوض کنید

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها در هر لول ساعتی 60 .پی وی ایتا و تلگرام Cvv_2222@

ول کن 

نری معذرت‌خواهی ها!!!😠

بیماری روانی که انگ نیست

الان شما دارو می‌خوری

یعنی آدم‌بدی هستی؟؟

اون بیشتر به شما توهین کرده

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

2810