2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه منطقم دارن؟

بخدا پول خرید خونه رو از روی اون میدادیم سیب زمینی پیاز و ماست و یکم میوه میشد اینم ک این ماه ندادن اعصابم خورده مگه پول‌نفت نیست خب مال همه مردمه بدن به همه فرق نزارن بدبختی اونجاس ک مال مارو قط میکنن ولی نمیدن به یکی بدبخت تر فقط‌قط‌میکنن خب بدید به اونی که خیلی لازم داره حداقال مال ی بدبختی رو اضافه کنید که احتیاج زیادی داره

اگر ۲۰ میلیونه پس چرا تبلیغ میکنن که بیاین طلا و کادوی تولد واریز کنید برا اینا

خب اونم می‌خوان هرچی بیشتر بهتر تازه اون یارانه ۲۰ میلیونی رو هم ایران بهشون میده نه دولت لبنان

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
2805
اگر ۲۰ میلیونه پس چرا تبلیغ میکنن که بیاین طلا و کادوی تولد واریز کنید برا اینا

دیدی چقد ملت اسکل طلاهاشونو فرستادن براشون

به جای مغز دمپایی دارن تو کله شون

این وضعیت وطن اونم هموطن

خب اونم می‌خوان هرچی بیشتر بهتر تازه اون یارانه ۲۰ میلیونی رو هم ایران بهشون میده نه دولت لبنان

راستش من نشنیدم ولی تا میزنم شبکه پویا به بچه م غذا بدم میگن کادوی تولد و بزنید به سرشماره فلان و بهمان

همون.زده به سرم یه شناسنامه از اونجا بگیرم برا خودم

واقعا کاش میشد ما مال هر کشور دیگه ای بودیم سهممون از منابع کشورمون بیشتر بود

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ما دهک ۹ هستیم۲ ساله ازدواج کردیم ولی اولاش که نمیدادن رفتیم اعتراض زدیم شدیم دهک ۹ الانم ک اعلام کر ...

از روی شغل و درآمد میسنجن. 

شغل های مثل راننده اتوبوس و کامیون و جرثقیل یارانه نمیدن. 

به دکتر و مهندس ها نمیدن. 

به کسی که درآمدش خوبه. سوپر مارکت یا مکانیکی داره نمیدن. 

به معلم ها با حقوق کم میدن. 

به کارمند با حقوق کم میدن. 

به بازاری ها نمیدن. 

راستش من نشنیدم ولی تا میزنم شبکه پویا به بچه م غذا بدم میگن کادوی تولد و بزنید به سرشماره فلان و به ...

این خبرها رو که تلویزیون میلی پخش نمیکنه ولی خبرش کاملا موثقه و یه خبرنگار لبنانی گفته بود فیلمش تو نت هست

دیدی چقد ملت اسکل طلاهاشونو فرستادن براشونبه جای مغز دمپایی دارن تو کله شوناین وضعیت وطن اونم هموطن

راستش به چشم ندیدم و نشنیدم که کسی از اقوام و آشنایان و... داده باشه فقط تو تلویزیون دیدم 

دیدی چقد ملت اسکل طلاهاشونو فرستادن براشونبه جای مغز دمپایی دارن تو کله شوناین وضعیت وطن اونم هموطن

والا بعید می‌دونم کسی چیزی داده باشه همش فیلمه که بگن ما اگه کمکی میکنیم از بیت المال نیست و شخصیه 

والا بعید می‌دونم کسی چیزی داده باشه همش فیلمه که بگن ما اگه کمکی میکنیم از بیت المال نیست و شخصیه

والا تو مجازی یه سری اسکل بودن 

یکی میگفت تنها انگشتر یادگاریم.یکی میگفت تنها پس اندازم ....

و ما تو فکر اینکه یه آدم چقد میتونه .....باشه 

2810