2777
2789

نمیدونم رابطه رو چرا اینقدر بچه بازی میگیرین ...اون پسر اگه شخصیت داشت و چشم و دل سیر بود حتی به دختر دیگه ای فکر نمییکرد ...جسارت نمیکنم اما چند روز دیگه هم اون خانم  یک سرگرمی برای نفر بعدی این جناب محسوب میشه

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این روزا مردای متاهل هم راحت خیانت میکنن چه برسه به دوس پسرا که تعهد هم ندارن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

من داشتم با یکی عقد میکردم که عاشقم بود و چندوقت قبلش فهمیدم خیانت کرده بهم😂 بعنی خواستگاری اینا انجام شده بود

منم تو شوک بودم و باورم نمیشد

کلی هم اظهار پشیمونی کرد

ولی میدونی چیه

مسئله اینه اون شخص درسته منو دوسم داشت ولی ذات تنوع طلبی رو نمیتونست در خودش کنترل کنه! یعنی به این بلوغ نرسیده بود که بخاطر خونه اش و منطقه امنش نباید بره هتل!

مسئله دوست داشتن نیست صرفا

مسئله ذات و بلوغه که خیلیا ندارن و این واقعیت جامعه شده!

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
پس چرا دختررو ول نمیکنه پسره؟ این ک همزمان با چند نفره یعنی همشون ب ی چشم میبینه؟

من نمیدونم برای خودت اتفاق افتاده یا برا کسی . ولی بله اون دنبال خوشگذرونیه هنوز خسته نشده هر وقت از هرکدوم خسته شد ولش میکنه