2777
2789

خواهرم سه ساله ک ازدواج کرده و ی دختر یک ساله داره 

شوهرش خیلی بی بند و باره و خیلیییی خاله زنک ب شدتتتتتت 

مثلا ی نمونش اینکه خونه پدر مادرش نزدیک ماست هیییییچ وقت خونه ما هیچ مناسبتی نیومدن زنگ هم نزدن ولی ما هرررر سال ب حرف خواهرم میریم خونشون 

ینی چهار ساله داماد ماست یکککک بارم هیچ کدومشون نیومدن و برن ،،کاملا بی دلیل با ما مشکل‌ دارن واقها بی دلیل هرررر بارم مادر پدر من احترام میزارن 

در این حد ک مامانم میره خونشون تممممیز کاری و نگه داری بچه و فرش پهن کردن و …

پدر بزرگم فوت شده بود چهل پدر بزرگم ب زووور ابجی منو برداشت برد گفت چهل بابا بزرگت ب تو چه ربطی داره بعدم خودش تنها اومد چهل گفت دخترتون خودش نخواست بیاد …ی بار تو دعواشون مادر من و فحش بدی داده بود…تولد دخترش بود خونه پذر مادرش تولد گرفت همرو دعوت کرد مارو دعوت نکرد بعد مامان و بابام و داداشم کادوشو دادن بهش بعدش ب ما گفت میخماستم براتون کیک بیارم نموند …بعدم ب خواهرم گفته بود ک ابجیت کادو چی خریده برا دخترمون ؟؟در این جد وقیح 

کلییییی چیزای دیگ و حرفای دیگ ک واقعا طولانی هستش نمیشه گفت ..در کل ما همیشه ابرو داری کردیم کوتاه اومدیم این بار خاستکاری من دعوتش نکردیم ابجیم هم خر شد بهش گفت خاستکاریه …بعدم خواهرم فقط میدونس گفتیم ب شوهرت نگو. رفته گفته اونم کفته دیگ نمیایم خونه تون هر وقت خواهرت شوهر کرد میریم …حرف در بیار و سووووز باز دددرجه یک ..ی بارم عکس پسررو نشون خواهرم دادم گفت خوبه قیافش داهاتیه ..خب من چرا با این آدم رفت آمد بکنم شوهر خودش تههههه فاجعه است ببین ینی هرررر کاری کرده سکوت کردیم خفه شدیم دیگ این بارم مادرم میخواس دعوت بکنه من پافشاری کردم گفتم ننننه ک نههههه بسه هی ب یکی احترام میزارید قدر نمیدونه الککککی با ما لجههههه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه باید بگم با ازدواج شما اطوار هاش بیشتر میشه

چون حسادت به باجناق هم بهش اضافه میشه

به نظرم دعوت نکن ولش کنید بابا حالا فکر کرده چه خبره 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

نه وقتی بعد ازدواج دراین حد راهش جداست دعوت نکنید ، بذار بیان و ببینید واگه اوکی بود برای بله برون بهش بگید ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دامادتون بیاد بره تو کوچه

ولی خواهرت چشه😐

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دقیقا مثل داماد ماست تازه واسه ما بدترهباهاشون کاتمن اصلااااا دعوت نکن ک پشیمون میشی ممکنه بهمش بزنه

باخواهرت هم کاتی؟

غصه نمیخوری؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

نه دعوتش نکنید واسه بله برون هم بگید بیاد 

نیومد هم بگید همین اول کاری شخصیت نداشته ات رو نشون باجناقت نده لطفا ک بشناستت 

من جای تو حرصم گرفت

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

دعوت نکن بی لیاقتو

تو مشکلات هم خانواده خودت مخصوصا مادرت خیلی مقصر

دقیقا مثل مادر من که زن داداشم بی محلی میکنه و این هی میره دور برش، شدیم برعکس تمام دنیا، هرکاری هم کنیم دست برنمیداره

مادر تو هم خودش مقصره مگه کلفته میره کارساونو میکنه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
2810