2777
2789
عنوان

حاجت داراااا من الان پیش امام رضام

390 بازدید | 88 پست

سلام دوستان ، من الان حرم امام رضام ، نایب الزیارت شمام ،دوستانی که حاجت دارن بیان ، من صفحه تاپیکو باز نگه میدارم ، روبه روی ضریحم ، هرچی دلتون میخاد با شاه خراسان صحبت کنید ، ببخشید فقط نمیتونم الان زیاد چت کنم، تا یکی دوساعت دیگه حرمم ، هرکی هم درخواستی داره بهم بگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم کنکور قبول بشه و برادرم هم از کسب و کارش خیر ببینه❤الهی همیشه سلامت باشید.التماس دعا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

عزیزم برام دعا کن جواب ازمایش هام وسونو مشکلی نداشته باشه 

وخدا معحزه ای که بهم عطا کرده صحیح وسالم بدستم برسونه وبغل بگیرمیش

اسمم نرگسه التماس دعا

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

برا سید مهدی منم دعا کن لطفا

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2810