mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 عنوان به هیچ وجه اراده کم کردن غذام رو ندارم 353 بازدید | 30 پست خیلی رژیم ها رو امتحان نکردم نمیشه بنظرتون روزی دوساعت ورزش کنم فایده ای داره ؟ امروز | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 10618 فستینگ شروع کنبیشتر معدتو با سبزبجات پر کنمنم از وقتی رژیمگرفتم اشتهام کور شده اصلا عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
shakurr عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 561 رژیم بعلاوه ورزش صحیح =تناسب و لاغری اندام من مرد تنهایی شبم...
mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 فستینگ شروع کنبیشتر معدتو با سبزبجات پر کنمنم از وقتی رژیمگرفتم اشتهام کور شده اصلا خیر سرم فست بودم
[_فاطمه_] عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 10406 نه عزیزم اصل کار نخوردن و بسته کردن دهان هست بقیش مازاد سوزی کالری اونم این همه تلاش برا سوزوندن فقط چند کالری پس بهتره کم بخوری در کنارشم ورزش سبک
mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 رژیم بعلاوه ورزش صحیح =تناسب و لاغری اندام چجوری میشه ک من الان زیاد میخورم تحرک هم ندارم این وزن هستم یعد تحرک داشته باشم باز این وزن باشم
madarsara عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 13765 پس به هیچ وجه تا حدمورد نظرت لاغر نمیشی پرخوری و معده گشاد نمیتونه با دوساعت ورزش که نهایتا سیصد کالری رو میتونه بسوزونه و خودش هم میتونه محرک اشتها باشه علاج بشه واقعیت اینه لذت خوردن مثل مواده هی میلیت بیشتر میشه کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر پایان یافت؟
توکاا عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 10618 خیر سرم فست بودم اشکال نداره که از فست ها مدت زمان کوتاه شروع کن برو بالاعادت میکنی عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 1786 📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
دختری_که_ستاره_شد عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3609 فایده که داره،حالا غذا رو نمیتونی کم کنی تنقلات و قند و شکر و حذف کن یه مدتمنم دو روزه هم قند مصنوعی و حذف کردم هم ورزش میکنم تو خونه هم تنقلات و حذف کردم خوابم هم تنظیمکردم به نظرم خیلی تاثیر داره ♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 نه عزیزم اصل کار نخوردن و بسته کردن دهان هست بقیش مازاد سوزی کالری اونم این همه تلاش برا سوزوندن فقط ... چقد عجیبه باز ی تاپیک زدم گفتم فقط ورزش نکنم رژیم بگیرم همه گفتن ن فایده نداره اصل کار ورزشه😂
nabattallaee84 عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 3330 فقط قندیجات مصنوعی رو حذف کن کلی لاغر میشیسس نوشابه قند شکر نبات بیسکوییت کاکایوخیلییی سبزیجات بخورهویج کلم بروکلی کاهو دلمه سبزی خوردن میوه ام کم بخور میوه پرر قندههههه انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت
shakurr عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 561 چجوری میشه ک من الان زیاد میخورم تحرک هم ندارم این وزن هستم یعد تحرک داشته باشم باز این وزن باشم چرا وزن کم میکنید با تحرک بیشتر ولی انقدر نیست که به چشم بیاد بابد رژیم درست هم بگیرین من مرد تنهایی شبم...