2777
2789

من عادتمه پاییز خرید عیدمو میکنم چون عید هم بازارا شلوغه همم گرون و منم ادمی نیسم که با مد پیش برم بر همون زود میخرم. الان یه مانتو و شلوار و روسری و۲تا کیف و کفش و لباس خونگی و ۲تا جورابم و یه ساق دست و یه شلوارخونگی  شده ۲ ملیونو ۹۴۶ تومن. فک کردم شوهرم میخواد دستو پامو ببوسه و بگه چقد ارزون خریدی.  گفت واااااای نزدیک ۳ تومن خرج کردی!!!! انگار تو این مملکت زندگی نمیکنه. پارسال با خودش رفتیم بازار مانتو قشنگا ۲  یا ۲ و خرده بودا حالا چه برسه ب اسفندامسال.  لابود انتظار داشته بگم کلش شد ۱ ملیون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ازین نظر که لباس تو تن خوب نباشه

اتفاقا اینم برامون پیش اومده چه من چه خونوادم که خریدیم تو عکس واقعا قشنگ بوده ولی اوردن دیدیم خیلی جنس بدیه و ناچاریم استفاده کنیم.  الانم من کیف خریدم واقعا چیز دیگه فک میکردم اوردن راضی نبودم ولی چاره ای نیس باید مصرف کنم چون باردارم نمیتونم اصن برم خرید سه ساعت بیفتم تو خیابونا

2810