2777
2789
عنوان

خیلی بی عدالتیهههه😐😐😐

200 بازدید | 19 پست

من دانشگاه ازاد ثبت نام‌کردم ترم‌اولیم‌ بعد اصلا نرفتم سرکلاس میخام‌انصراف بدم بعد باید چن میلیون میگن جریمه بدم آخه برا چی:////

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

عزیزم خب چرا نمیخواستی بری ثبت نام کردی؟

صندلی یه نفرو گرفتی

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بله کلا قانون اینه 

پسر من ابتداییه، کلاس رباتیک میخواست بره،گفتن اگه بعد قرارداد کنسل کنی ۱۰درصد جریمه باید بدین

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خب جای یکی دیگه گرفتی عزیزم.بخلطر همین جریمه می گیرن

😐🤣والا دانشگاه ازاد جای هیچکس‌نرفتم من‌بدون آزمون هم رفتم تازه

خب جای یکی دیگه گرفتی عزیزم.بخلطر همین جریمه می گیرن

جالب اینجاس دانشگاه دولتی انصراف ۲ میلیون ازاد باید چن میلیون بدم:/

نمیدونی باید چقدر پرداخت کنم

دقیق اطلاع ندارم ولی یه خانومی رو میشناسم چند سال دانشگاه رفت بعد ازدواج کرد مجبور شد دیگه درس نخونده و انصراف داد جریمه حدود ۱۸ میلیون یا به بالا داد بازم میگم دقیییق نمی‌دونم 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

😐🤣والا دانشگاه ازاد جای هیچکس‌نرفتم من‌بدون آزمون هم رفتم تازه

خجالت بکش چرا رو صندلیشون اسم گذاشتی نرفتی🤣

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
2810