2777
2789
عنوان

یه سوال مهم دارم

95 بازدید | 16 پست

بچه ها به نظرتون زنهای شاغل چقدر باید توی زندگی مشترک هزینه کنن یا اصلا باید هزینه کنن یا نکنن و مردی که روز اول اسم حقوق زن و خرج کردنش توی زندگی مشترک رو میاره به درد زندگی میخوره یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین ب نظر من بستگی داره ب اینکه با عشق ازدواج کرده باشی یا ن

تو اگ عاشق طرف باشی توی این شرایط اقتصادی نمیتونی مشکل مالی طرف رو ببینی و ی پا وایسی بگی من حقوقم رو خرج نمیکنم...

ولی ب نظرم در کل ۴۰ ۳۰ درصد از حقوق خانوم برای کمک کافیه

بستگی داره دیدگاهت چیه...اون دیدگاهی که میگه تامین مالی با زن نیس، زن برده مرد میدونه....

آخه همینجوری با قوانین کشورمون که بخواهیم ازدواج کنیم برده مرد هستیم چه برسه به اینکه کل درآمدمون رو هم توی زندگی مشترک خرج کنیم ... بعد از یه روزی خدای نکرده خواستیم جدا بشیم در حالیکه هیچ پس اندازی نداریم برمیگردیم خونه بابامون

ببین ب نظر من بستگی داره ب اینکه با عشق ازدواج کرده باشی یا نتو اگ عاشق طرف باشی توی این شرایط اقتصا ...

من که هنوز عاشق اون فرد نیستم ... نمیدونم چطوریه که با هر مردی که بخوای آشنا بشی سریع میپرسه حقوقت چقدره و میخوای چطوری خرج کنی توی زندگی مشترک؟ در حالیکه من خودم هیچی از درآمد اون شخص نمیدونم 😑😑😑😑

بستگی داره همسر تو کار خونه کمک میکنه یا نه.اگه کمک میکنه که زنم باید کمک کنه تو مخارج.اگه نه که،کل ...

مردهای ایرانی عموما اولش میگن کمک میکنن ولی هرکسی ازدواج کرده رو که میبینم توی دوستان یا فامیل شوهراشون دست به سیاه و سفید نمیزنه حتی اگه خانم شاغل باشه

من که هنوز عاشق اون فرد نیستم ... نمیدونم چطوریه که با هر مردی که بخوای آشنا بشی سریع میپرسه حقوقت چ ...

اهان تیریپ خاستگاری سنتیه؟

ن بابا من هر خاستگاری ک برام اومده که سنتی بوده و ازم راجع به حقوق پرسیده گفتم حقوق من برای خودم صرف میشه، من حقوق رو توی زندگی خرج نمیکنم

واقعا هم نمیکنم، اونی که سنتی اومده و جلسه اول اینارو میپرسه ینی بخاطر حقوق تو اومده

منم کوفت نمیدم ب این آدمای مفت خور

اول اینکه شاید حرف خودش نباشه و جو حرف دیگران باشه مثل مادرش دوم اینکه ززن وظیفه نداره خرج کنه برا ز ...

زن از نظر قانون ایران وظیفه که نداره ولی خب میخوای یه زندگی شروع کنی حد الامکان کمتر بینتون تعارض باشه... به همین خاطر قبلش باید سر یه سری مسائل توافق نطر داشت

اهان تیریپ خاستگاری سنتیه؟ن بابا من هر خاستگاری ک برام اومده که سنتی بوده و ازم راجع به حقوق پرسیده ...

سنتی که نه کاملا ... به هم معرفی شدیم و قراره آشنا بشیم ... البته سوالم کلیه نه موردی چون جدیدا آقایون دیدار اول سریع میپرسن از کارت راضی هستی و میرن سر بحث حقوقت و اینکه چطوری میخوای خرجش کنی توی زندگی مشترک و ... 

حتی سریع میپرسن خونه واسه خودتونه یا مستاجرید ... در حالیکه من عادت ندارم سوال مالی بپرسم

2810