2777
2789
عنوان

حذف تبلیغات سایت

53 بازدید | 9 پست

برا گوشی سامسونگ کسی بلد 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

نصب آدگارد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

قبلی یکی گفت خدا خیرش بده راحت شد بودما

برنانش حدف کردم 

دوباره میخوام فعالش کنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این برنامه رو نصب کن AdGuard Content Blocker از مایکت دانلودش کن

بعد با مرورگر سامسونگ بیا، رااااااحت میشی، منم دعا کن😁😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2805
نصب آدگارد

ن گوشی خودم داشت یادم نیست از کجا فعالش کرده ام 

قبلا داشت حذف کردم الان دوباره نیخوام فعالش کنم یادم نی کجا بود

قبلی یکی گفت خدا خیرش بده راحت شد بودمابرنانش حدف کردم دوباره میخوام فعالش کنم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
این برنامه رو نصب کن AdGuard Content Blocker از مایکت دانلودش کنبعد با مرورگر سامسونگ بیا، رااااااحت ...

نصب برنانه نمیخواست خود گوشی سامسونگ داره حذف تبلیغات یادم نیست باید چطوری از کجا فعالش کنم

نصب برنانه نمیخواست خود گوشی سامسونگ داره حذف تبلیغات یادم نیست باید چطوری از کجا فعالش کنم

فک کنم منظورتون اینجاست داخل مرورگر اینترنت پایین صفحه دکمه سه خط رو بزنید این گزینه ها رو میاره

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
فک کنم منظورتون اینجاست داخل مرورگر اینترنت پایین صفحه دکمه سه خط رو بزنید این گزینه ها رو میاره

اره اره خودش خدا خیرت بده عزیزم🌹🌹🌹🌹