2777
2789

نگم براتون 

عنوز گاهی فک میکنم چرا بعضی دخترا انقدر شلخته و بی سلیقه ن بعد میشن زن خونه میخوان مهمون و تحقیر کنن

موکت شون کاملا مو غذا در حد چی. 

من بی رو دروایسی گفتم بیسکوییت دارم تو کیفم نمیخورم

همیشه پس ذهنم یه سری خانم شلخته هست خخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ما که خیلی تمیز بودیم  

ولی نمیشه این طور قضاوتشون کرد

چند نفر آدم تو یه اتاق کوچیک هستن و شرایطشون سخته

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ما که خیلی تمیز بودیم ولی نمیشه این طور قضاوتشون کردچند نفر آدم تو یه اتاق کوچیک هستن و شرایطشون سخ ...

والا همش تو گشت و گذار و عشق بودن

در ضمن خوابگاه دانشگاه ما لوکس ترین بود امکانات عالی بهشون میداد.

والا همش تو گشت و گذار و عشق بودندر ضمن خوابگاه دانشگاه ما لوکس ترین بود امکانات عالی بهشون میداد.

پس شانس شما بوده که دوستاتون شلخته بودن😄

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بعضیا بعد ازدواج تغییر میکنن

به خصوص اگه همسرشون روی تمیزی حساس باشه

والا همش تو گشت و گذار و عشق بودندر ضمن خوابگاه دانشگاه ما لوکس ترین بود امکانات عالی بهشون میداد.

البته یکی دو تا از هم اتاقیای منم میخواستن شلخته باشن ولی قانونی که ما تصویب کرده بودیم این اجازه رو نمیداد 

وگرنه احتمالا اتاقمون شبیه به اون چیزی که شما توصیف کردید میشد

پس شانس شما بوده که دوستاتون شلخته بودن😄

شب امتحان چندمرتبه رفتم که برای درس تحقیق در عملیات که برام سخت بود کمک بگیرم همکلاسیمم دمش گرم چند روز اونجا بودم حتی ۱ مسئله یادم نداد کاش ادما یاد خوب از خودشون قذارن

بچه ی خوی بود فرزند شهید بود دانشجوی انصرافی ریاضی محض بود اومده بود رشته ما تحقیق در عملیات ش قوی بود ولی یادم نداد 

هنپز از شهر خوی خاطره خوبی ندارم به خاطر اون دختره 

2810