2777
2789
عنوان

یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 27 پست
دروغ میگن مثل سگ اونایی ک درآمدشون بالاست نمیدن

دیدم بعضیا دارن 

زنی همسرش شرکت نفته 

یارانه بهش میدن

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شنیدم قراره یه تعدادی یارانه شون قطع بشه.. یارانه خودمونم خبرندارم قطع شده یانه چون اس نمیاد.. باید برم موجودی بگیرم ولی فک کنم مال مام قطع شده چون ما سی ام واریزی داشتیم.. یعنی ما رو جز دهکهای بالا رد کرده بودن.. 

دروغ میگن مثل سگ اونایی ک درآمدشون بالاست نمیدن

حقوق ۱۳تومنی و ک۴نفرن اعضای خانواده اس درآمد بالاس ک قطع کردن یارانه رو...البته بماند حساب کتاب نداره دوستم ۲تا خونه ماشین خوب درآمد بالا برای اون ۲۵میدن اونم نفری ۴۰۰

دیدم بعضیا دارن زنی همسرش شرکت نفته یارانه بهش میدن

منم یکیو میشناسم چندین هکتار زمین داره دوتا خونه داره و حساباش فوله یارانه بگیره

برا ماها که خونه نداریم و حساب هم صفره و فقط یه پراید پوکیده داریم و قطع میکنن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

خدا ازشون نگذزه ماهم یه پراید داریم نه خونه نه هیچی نه بیمه رفتم آزامایش بدم واجب بود کارتم موجودی نداشت تا خونه گریه کردم و نفرینشون کردن بدزدن بدن به غ.ز.ه حرومشون باشه

منم یکیو میشناسم چندین هکتار زمین داره دوتا خونه داره و حساباش فوله یارانه بگیرهبرا ماها که خونه ندا ...

عصبی شدم الان 

چرا دولت مخش پوکیده

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️