2777
2789

به کجا رسیدیم که بخاطر ۳۰۰ نگرانیم ؟ پول ی پرس غذاس خیلی ناراحتم از دیشب تاپیکارو میبینم کاربرا نگران قطعی یارانه هستن

لعنت به باعث وبانی دلم خیلی سوخته

اقایون درخواست دوستی ندن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ما ک نمیگیریم 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
اره والا

برا همه نریختن یا بعضیا؟ برا شوهرم نریختن

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
گرفتن ونگرفتتنش فرقی ندارهشما فکرکن ی پرس چلو کباب بهت نرسیده در طول ماه

برا من فرق داره ما که سه نفریم و قانع حداقل میتونی مقداری به‌اش خرید کنیم

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
اوهوم ما ک 5نفریم....3تا مون بچس ...تا چشم باز میکنن دوس دارن بخورن و ... نمیشه فکر نکرد ...🥲🥲

برا همه نریختن یا برا بعضیا؟ برا شوهرم نریختن

اوهوم ما ک 5نفریم....3تا مون بچس ...تا چشم باز میکنن دوس دارن بخورن و ... نمیشه فکر نکرد ...🥲🥲

وای چرا بچه‌ها اینجوری شدن😐من وقتی خونه ام تمام فکر و ذکرم باید رو خوردن بچه‌ها باشن هر ده دقیقه ای یه بار میان میگن ما چی بخوریم😐همش تو کابینتا و تو یخچال در حال گردشن

2810