2777
2789
عنوان

اشتباه کردم غلط کردم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 117 پست
نمیدونم شاید چون خیلی از تنهایی و حرف مردم میترسم از مطلقه بودنپدرمادرمم فوت شدن

میدونم سخته برای یه مادر ولی اون بچه تم بده بهش خودتو خلاص کن مستقل شو برو سرکار للیه بچه اون نباش اون بره کیف وحال

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل گرفتن بچه بجای مهریه ،ببین میتونی مایحتاج بچه رو آماده بکنی احساسی عمل نکن بچه فردا ازت انواع خو ...

اره همین الآنم نفقه نمی‌ده تو خرجش موندم ولی میترسم بعد سالگی بچمو هم بگیره

بخدا نمی‌دونم همه بهم میگنولی نمی‌فهمم خودمو شایدم نمیخام ببیازم ب اون زنه

شوهرت و اون زنه مطمعن باش تا آخر بهم وفادار نمی‌مونن کسی که مزه خیانت رفته زیر دهنش دیگه ول کن نیست اتفاقا خوشحال باش داری ی شوهر ببخشید درپیت و تحویل اون میدی خوشحال باش اونم ی زن خراب تحویل میگیره...برو عزیزم 

شوهرت و اون زنه مطمعن باش تا آخر بهم وفادار نمی‌مونن کسی که مزه خیانت رفته زیر دهنش دیگه ول کن نیست ...

اره اون زن خودش شوهر و بچه داره ک داره جدا میشه ازشون میاد با شوهر من

هر چی بهش میگم اون زن ب بچه خودش رحم نکرد فردا تورو هم ول می‌کنه نمیفهمه

اون قضیه بکنار رفتنی میره و بایدم تاوان بده ولی هرطور شده مهریتو بگیر نگو نمیخوام 

ب بعضی مردا نباید رو داد فک میکنه چخبره

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
چجوری بخورم؟چه مقدار؟

بومادران از عطاری بگیر مثل چای دم کن بخور تلخه ولی تحمل کن نبات نریزیا بعد رازیانه هم آسیاب کن اونم دم کن روزی دوتا لیوان بخور 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
شوهرت و اون زنه مطمعن باش تا آخر بهم وفادار نمی‌مونن کسی که مزه خیانت رفته زیر دهنش دیگه ول کن نیست ...

ولی این موارد حتی خوشبخت تر هم میشن کلا خرابا شانس دارن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2810