2777
2789

هرکی بیداره ی شکر گزاری بنویسه اینجا یکم حالمون خوب بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من رویای اولم داره خروپف میکنه الان خخخرویای. بعدیم هنوز نیومده انقد دلم میخوادش که نگو

بارداری؟ایشااله زودی بغل بگیریش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت ک به خواستم نزدیکم. 

خدایا شکرت ک منو فراموش نمیکنی 

خدایا شکرت که نمازمو میخونم. 

خدایا شکرت ک بچه هام سالم هستن 

خدایا شمرت بخاطر همین لحظه ک ارامش دارم 

خدایا شکرت شکرت شکرت 

خدای عزیزم شکرت بابت سالم بودم خودم و اعضای خونوادم ....

خدای مهربونم شکرت برای افزایش روزی خونواده کوچیکم خدا جونم شکرت  بخاطر سفارش هایی که برام خورده کمکم کن سربلند بیرون بیام ....

خدایا شکرت بابت تموم مهربونیات ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزممم‌چند وقتشهبرای من دعا میکنی مامانیمن تو اقدامم ماه سومه

۳۴روزشه 

برات از تهه دلم از خدا میخام بیای و همینجا خبربارداریتو خیلی زود بدی میدونم سخته انتظار اما بچه داری هم سخته هاااا😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۴روزشه برات از تهه دلم از خدا میخام بیای و همینجا خبربارداریتو خیلی زود بدی میدونم سخته انتظار اما ...

عزیزم کوچولوه پس هنوز الهی خدا حفظش کنه

اره واقعا بچه داری سخته

اقایون درخواست دوستی ندن  

خدایا شکرت شوهری که فقط در رویاهام میتپنست شوهرم باشه رو در واقعیت تبدیل شد به همسرم (نه که شوهرم چیز خاصی باشه و رویایی ها نه ازدواجمون جزو محالات بود فکرشم نمیکردم توی دوستیمون بشه شوهرم)

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2810