2777
2789

البته خانم واقا تو رده سنی همن

سن بچه ها دختر ۱۸ سال پسر ۱۳سال و با مادرشون زندگی میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردامعمولابچه یکی دیگه روگردن نمیگیرن کلی مورددیدم گفتن قبول میکنن ولی بعدعقدزدن زیرش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2805

همیشه نمیشه گفت خطر وجود داره.

بعضی وقتها آدم های درست وحسابی هم به تور میخورند که میتونند همدم خوبی باشند وباری از دوش بردارند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

والا بجز حرص خوردن اطرافیان و مخصوصا خواهر و مادر وسر هیچ مشکلی برای پسر مجرد و خانم مطلقه وجود نداره چون عاشق همن که تا اینجا رسیدن بچه های خانمم بزرگن و قطعا به زودی یا برای دانشگاه یا برای ازدواج ازش جدا میشن 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اون دختر راحت نیست تو خونه

بزعکس خرجشونم اقا میده

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

چون اون مرد مجرد هیچ تجربه ای از زندگی مشترک وبه علاوه بچه دار شدن نداره والان فقط داره براساس فانتزی هاش تصمیم میگیره خیلی خیلی مشکلات در پیش داره ومتاسفانه اکثرا بعدا پشیمون میشن واین ازدواج هم به طلاق ختم میشه 

بستگی به ادماش داره

انشالله خوشبخت شن

کاش می شد واسه بچه ها خونه جدای نزدیک گرفت که تو امنیت باشن 

مثلا دوتا اپارتمان رو به روی هم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810