2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگین براتون آیت الکرسی بخونم و دعااتون کنم❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 421 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلامتی و عاقبت بخیری دخترم 

حاجت روا شی عزیزم

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ممنون عزیزدلم انشالله بهترینها برات رقم بخوره و به زودی به خواسته دلت حتی اگر غیرممکنه برسی منم برات صلوات میگم

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
عزیزم انشالله حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم دعا کن هرکسی دلش نی نی میخواد خدا بهش بهش بده به منم ب ...

ممنونم گل.. لطف کردی❤🌹🦋

برات آیت الکرسی خوندم و دعاا کردم.. انشالله هرچه زودتر دامنت سبز شه❤🌹🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
2810