2777
2789
خونه زیاد کسی نمیاد چرا هنرجو نمی‌گیری اگه کارت خیلی خوبه با قیمت پایین تر هنرجو بگیر

میخام بگیرم خوب از کجا بگیرم .....میشه بلاگری کنم اینطوری جذب میشن؟

خونه زیاد کسی نمیاد چرا هنرجو نمی‌گیری اگه کارت خیلی خوبه با قیمت پایین تر هنرجو بگیر

خونه که یعنی تو حیاط مجتمعمون یه اتاق هست اونجا رو گرفتم چون تو قم ممنوعه ناخنکاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام بگیرم خوب از کجا بگیرم .....میشه بلاگری کنم اینطوری جذب میشن؟

بلاگری و تبلیغات و دیوار 

اکثرا میان سالن برا یادگیری 

مشکل شما اینجاست سالن کار نمیکنی 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خونه که یعنی تو حیاط مجتمعمون یه اتاق هست اونجا رو گرفتم چون تو قم ممنوعه ناخنکاری

آها خب خوبه 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
2805
نمی‌دونم شما مطمئنید می‌خواید تو لاین ناخن مثلا پیج و بزنید ؟

عکسای ناخن هر وقت مشتری باشه میزارم خیلی دوست دارم مثلا استوریا از خودم بگیرم مثلا نمیدونم چیکار کنم زنا ببینن

بلاگری و تبلیغات و دیوار اکثرا میان سالن برا یادگیری مشکل شما اینجاست سالن کار نمیکنی

اره میدونم ولی نمیخوام ساناشون کار کنم چون همش به مشکل خوردم باشون