2777
2789

دیوار 

آشنا 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اشنا که اصلا ندارم ...دیوارم فقط مزاحم میشن عوضیا

من آشنا کارم خیلی تمیز بود دیگه اصلا وقت نمیکردم نوبت بدم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
مگه دیگه کار نمیکنی کدوم شهرید

من شیرازم 

بوسیدم گذاشتم کنار کمرم داغون میشد 

من آشنا کارم خیلی تمیز بود دیگه اصلا وقت نمیکردم نوبت بدم

چجوری مشتری جذب میکردید؟؟؟سالنا هم اخلاقشون نمگیره هزار تا جا عوض کردم اخر تصمیم گرفتم خودم یجارو بگیرم 

من شیرازم بوسیدم گذاشتم کنار کمرم داغون میشد

چرررا ؟اخی ..چقدر در امد داشتید ...یخدا تو شهرم یکیو فالو دارم کارش بت بگم درجه ۳یعنی اصلا خوب نیست بخدا زوزی کم کم ۶.۷تا استوری کاشت میزاره و ترمیم ای خداااا😫

باید بری سالن معتبر و شلوغ و شیک

بابا چند ساله همش سالن عوض کردم هر جا رفتم تازه به دورن رسیده ها میگفتن بیا مشتریای ما رو راه بنداز تازه اگرم داشتن بعد میگفتن اصلا حرف نزنیا نصفشونم فک و فامیلاشون بود ...یا جرو بحثم میشد سر هر چی کلی هم وسایل تو این ۷سال جمع کردم فقط۴۰۰تا لاکژل دارم همینطوری هم ملی وسایل ولی نمیدونم از کجا مشتری جذب کنم ...بخدا مبتدیا از من بیشتر مشتری دارن من تقریبا صفرم

چرررا ؟اخی ..چقدر در امد داشتید ...یخدا تو شهرم یکیو فالو دارم کارش بت بگم درجه ۳یعنی اصلا خوب نیست ...

من تو لاین آموزش خیلی هنرجو داشتم 

سنمم کم بود خیلی تو سالن بهم حسادت میکردن 

کارم خیلی خوب بود خودم برا خودم تکنیک جدید میزدم و فلان 

تو هم هی سعی کن از آشنا و رفیق و مادر و .... اینا رو بکشونی استوری و اینا بذاری 

صبر داشته باش درست میشه 

از اشنا پول میگرفتین؟

پولم 

وقتم 

سلامتیم 

هنرم 

رو میذاشتم و بعد پول هم نگیرم ؟

بابا چند ساله همش سالن عوض کردم هر جا رفتم تازه به دورن رسیده ها میگفتن بیا مشتریای ما رو راه بنداز ...

اخلاق خیلی مهمه من الان پیجت رو دیدم کارت خوب بود ولی رو عکسا فیلت.ر بی کیفیت انداختی برو اپدیت ی پیج خوب بزن حیف این وسایلای نمونه کارا و عکسای تمیز بنداز بزار پیجت

2810