2777
2789
عنوان

ایفون دارا بیاین

67 بازدید | 9 پست

بنظرتون برای خرید ایفون ب چ چیزایی باید دقت کنم سرم کلاع نره واز کجا بفهمم مثلا باطریش تعویض نشده و باطری فابریکشه ؟ و از این حرفا 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

نمی‌دونم من آیفون خریدم پشیمونم 

اطرافیان ندارن آدم اذیت میشه 

مجبور شدم یه اندروید هم بگیرم 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
نمی‌دونم من آیفون خریدم پشیمونم اطرافیان ندارن آدم اذیت میشه مجبور شدم یه اندروید هم بگیرم

خب حتما بخاطر نرم افزارهای ایرانی اذیت میشین یا اینکه ریجستر نیس 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
ببخشید دقیقا بابت چی اذیت میشین؟

عکس میگیری نمیتونی با شریت بفرستی 

همش میگن بیا از ما عکس بگیر 

برنامه های ایرانی با بدبختی نصب میشه 

فیل شکن خوب مصیبته پیدا کردنش

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
خب حتما بخاطر نرم افزارهای ایرانی اذیت میشین یا اینکه ریجستر نیس

کلا خیلی اذیت داره 

برمیگشتم عقب نمیخریدم